Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Avslut i den analog världen

Pontuz LöfgrenPontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare 2019-06-11

​Varje söndag har jag i tio års tid satt mig ner för att leverera ett blogginlägg, som ska lämnas till Kalmarposten varje måndag för tryck och strax därefter publiceras på vår webb. Vissa dagar har texten flutit på och allt har suttit på plats på några minuter. Andra gånger har det varit rejäl skrivkramp – det har till och med hänt att jag har i princip skrivit klart ett helt inlägg som jag sedan har raderat efter att ha läst igenom det, för att börja om från början.

För dig som gillar bloggen och kanske bara läser den i Kalmarposten blir det snart en del förändringar. När juni månad når sitt slut gör även den tryckta bloggen detsamma. Du kommer istället finna den på vår hemsida www.pontuzlofgren.se/blogg och på företagets (eller min privata) Facebooksida – så inled redan nu en god vana, kika in i den digitala världen och fortsätt följa mitt och företagets liv och vardag.

Just det här blogginlägget skriver jag på Barcelonas flygplats. Eftersom Adriana vet att jag gillar god mat och fantastisk arkitektur och att jag dessutom är världssämst på att uppleva allt inom konserter och musikliv så var 2018 års julklapp spikad. Jag fick en weekend i Barcelona och som grädde på moset även uppleva den fantastiska musikern Ed Sheeran live tillsammans med 50 000 andra. En magisk kväll och en fantastisk helg!

Men nu är det full fart framåt de sista veckorna före semestern. Affärer ska avslutas, överlämningar till kollegor ska göras och sensommarens lanseringar och kampanjer ska planeras. Ett bra första halvår är snart avklarat och en spännande höst börjar nalkas. Men först kör vi klart vackra juni månad med nya uppdrag, skolavslutningar och långa ljusa kvällar.

Pontuz Löfgrens namnsignatur

Pontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare