Bloggen

Bostadsrätt – helt rätt i Kalmar

Skrevs den 5 april 2017

Alex avslutade nyss sin vecka i de sociala medierna – och snart kommer du att kunna följa alla oss mäklare på lite närmare håll. Antingen kan du följa din favorit eller så följer du oss allihop… Jag återkommer om ett litet tag med hur det här kommer gå till. För oss är det viktigt att nå ut med vilka vi är och att du ska kunna se vår vardag på nära håll, och vad det är vi gör som är så annorlunda mot andra fastighetsmäklare. Varför det krävs så hårt jobb för att lyckas. Men jag återkommer som sagt om detta.

När vi är inne på ämnet måste jag få höja mina bostadsrättsmäklare Åsa och Selma till skyarna. Det de gjorde i mars är svårslaget i Sverige. Att på två mäklare, i en stad på 60 000 invånare, sälja över 40 bostadsrätter plus ett nyproduktionsprojekt på en månad är svårslaget. Ni är fantastiska tjejer och jag är både imponerad och oerhört stolt över er. En stor eloge också till duktiga Tina, som assisterar de här två supermäklarna och ser till att allt fungerar – ett lika viktigt jobb.

Byggandet av bostadsrätter växer så det knakar i Kalmar med omnejd just nu. Och vi kan stolt offentliggöra att vi kommer jobba med många spännande projekt de kommande åren. På Öland är det först Solhemsgruppens bostadsrättsprojekt i Borgholm. Vackra lägenheter med fantastiska kvaliteter såsom havsutsikt och kvällssol från dubbla balkonger, garage, hiss, pool med mera – allt detta i ett centralt läge där gamla mejeriet låg. Dessutom hoppas vi att vi snart kan lansera etapp två i Kalmarsundsbyn på Ekerum. Fler villor är på gång där, alldeles invid golfbanan.

I Kalmar är vi tacksamma och stolta över att Kalmarkonstellationen Grenoli AB har valt oss som mäklare för sitt projekt på Fredriksskans. Vi kommer hjälpa dem med såväl försäljningar av bostadsrätter som administrationen av hyresrätter. Utöver det arbetar vi tillsammans med P&E Fastighetspartner med nästa etapp på Bergagården, och så sitter vi med i arbetet kring RIFA-tomten och de kommande försäljningarna där.. Vi har en spännande tid framför oss med alla dessa fina byggprojektet vi får vara en del av, och som samtidigt utvecklar Kalmar och Öland.

Ny månad med nya kundmöten – älskar dem bägge… såväl kundmötena som april. 

s namnsignatur