Bloggen

​Bullbak, byggstök och bokslut

Skrevs den 3 december 2019

Första advent kom som en påminnelse om att året snart är slut. Vad hände? Kort tid kvar att nå sina mål och infria eventuella löften. Kanske stressande för vissa och en skön känsla för andra, som märker att det här kommer att fixa sig.

På firman går vi mot ett riktigt bra 2019 när året snart summeras. Vi hade stora ambitioner när året startade och vi når de målen, trots att vi på många sätt haft ett år som varit lite krokigt. Vi expanderar och expansion tar kraft – en kraft som kommer att omvandlas till en större energi som ska komma i rörelse 2020… jag ser fram emot det.

Den här veckan välkomnar vi dessutom vårt senaste nyförvärv Toffy Isawi. Han har börjat som trainee, vilket innebär att han kombinerar arbete med studier och att han vid nästa årsskifte är fullfjädrad fastighetsmäklare. Sedan tidigare har vi Kim i samma traineeprogram (klar i maj) och vi vet att det här är den bästa vägen att bli fastighetsmäklare. Selma Kahrimanovic är ett exempel på en mäklare som gått den här vägen och som efter tre år redan är i Sveriges toppskikt. Så välkommen, Toffy!

Advent för övrigt har inneburit hemmamys. Jag är egentligen ingen pyssel- och julkille men i år har gnistan ändå funnits där. Helgen handlade därför om adventsfix inne, trädgårdsbelysningar ute och så körde vi lite lussebullbak på det. Allt ackompanjerat av glögg och julmusik – det blev en riktigt bra helg med döttrarna.

Den här veckan har vi dessutom flyttat upp kontoret en våning. Våra lokaler ska genomgå en rejäl förändring så vi tog hissen upp med möbler och allt. Just nu hittar du därför till oss om du går in vid Åhléns från Västra Sjögatan. Följ vårt arbete mot Sveriges häftigaste och mest kundvänliga kontor i våra sociala medier! Första mars ska allt stå färdigt.

Till sist: nu börjar min decemberkamp. Jag älskar pepparkakor och jag älskar saffran så här gäller det att ha disciplin eller att lägga en massa timmar på gymmet… och jag är rädd att det måste bli det sistnämnda. Ha en fin startvecka på december!

Pontuz Löfgrens namnsignatur