Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]tuzlofgren.se

​Campingturen är över

Pontuz LöfgrenPontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare 2020-03-10

I tre månader har vi nu suttit i vårt tillfälliga kontor. Vi hade alla sporadiskt utplacerade platser likt ett plockepinn i kontorsmiljö och I början var det lite mysigt att kura ihop sig lite. Känslan kan jämföras med att tälta med barnen. Jättemysigt och kul de första nätterna men sedan vill man hem till ordning och reda.

Alla har verkligen bitit ihop, fantastiska resultat har uppnåtts och humöret har varit på topp trots att det har varit spartanskt, lite ostrukturerat och svårt att hitta alla prylarna. Det var därför en fröjd när lastbilarna med kontorsmöbler rullade in som på ett pärlband utanför det färdigrenoverade kontoret i onsdags morse. Vår fantastiska stylist Lovisas tremånadersprojekt började närma sig sin final.

Lovisa har gjort moodboards, planerat, beställt, ändrat, färgsatt, mätt, diskuterat med de duktiga hantverkarna, ändrat igen och nu var det bara det sista finliret kvar. Lovisa – du har varit helt otrolig på att planera och färdigställa Sveriges modernaste mäklarkontor. Slutresultatet är fantastiskt och det ska bli så roligt att få bjuda våra kunder på det här.

Från en stor händelse till en annan. På onsdag är det dags för Årets UF-Mässa och jag har förmånen att vara juryordförande när årets säljare ska koras bland alla fantastiska skolungdomar som driver företag. Den här dagen ger hopp om framtiden och jag bli glad inombords av att träffa alla unga entreprenörer från hela länet.

De som har kommit lite längre ska hyllas på lördag för då är det dags får årets Guldfest, den tjugonde i ordningen, där duktiga ”färdiga” företag och privatpersoner ska koras inom olika genrer. Äras de som äras bör. Det roligaste är dock alltid att höra diskussionerna efter prisceremonin – ”var det verkligen rätt vinnare?” Den kommentaren kommer som ett brev på posten när promillehalten glider upp som på en termometer hos en del. Klart det är rätt vinnare, men ibland finns det många dåliga och bittra förlorare – ni vet de där som lever i landet Hoppas istället för i landet ”Jag kämpar hårt för att lyckas”. Så redan nu säger jag ett stort grattis alla Guldfestvinnare, ni gör alla Kalmar lite bättre och för det ska jag hylla er på lördag!

Pontuz Löfgrens namnsignatur

Pontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare