Bloggen

EN ANNAN SORTS KONTOR

Skrevs den 25 juni 2019

I tio år har min blogg publicerats i Kalmarposten. Och den du läser just nu blir den sista – åtminstone i tryckt form....för dig som läser just den här bloggen i tidningen nu. Från och med nästa vecka så finner du bloggen enbart här på pontuzlofgren.se/blogg.

I tio år har min blogg publicerats i Kalmarposten. Och den du läser just nu blir den sista – åtminstone i tryckt form....för dig som läser just den här bloggen i tidningen nu. Från och med nästa vecka så finner du bloggen enbart här på pontuzlofgren.se/blogg.

Tio år och mer än 500 blogginlägg är rätt mycket. Inlägg som har handlat om glädje, sorg, nyheter, avsked, marknaden, affärshemligheter, familj, företag, vänner och mycket annat. Ibland har den varit djup, ibland provocerande och ibland kanske till och med lite tänkvärd. Jag har bloggat själv, medarbetarna har bloggat, mina barn har bloggat och även mina vänner har gjort det. Och vet ni vad – det kommer bli så även framöver, men i digitala media. Och bloggen kommer att utvecklas precis som vi vill utveckla vårt företag hela tiden.

I skrivande stund har semesterkänslan så sakteliga börjat infinna sig. Den här veckan försvinner jag rent fysiskt från Västra Sjögatan och glider in det som i folkmun kallas semester, men i mitt fall så öppnar istället mitt sommarkontor.

Sommarkontoret är en annan sorts kontor. Sommarkontoret finns alltid med på näthinnan. Under årets övriga veckor – som inte är sommarkontor – kan det vara svårt att ha tid och plats att tänka framåt. Det är nu min hjärna fylls med skapande och idéer. Det är nu jag börjar klura på kampanjer, tjänster och kanske det allra viktigaste: hur vi alla på kontoret ska utvecklas vidare.

Vi börjar närma oss tjugo underbara och hårt arbetande individer nu. Det ställer höga krav på mig som ledare. Alla vill utvecklas men på sitt eget speciella sätt; tjugo olika sätt men alla med företagets gemensamt uppsatta mål i blickfånget. Det är tillsammans som vi på Pontuz Löfgren AB blir starka, och oavsett hur många vi än blir så är vi ett team som gör allt för att du som kund ska få en av landets bästa mäklartjänster

Ha nu en riktigt skön inledning på julimånad – hälsar jag från sommarkontoret!

Pontuz Löfgrens namnsignatur