Bloggen

En flygande (!) start

Skrevs den 15 april 2011

Vilken kväll det blev när Guldfågeln Arena invigdes! Äntligen har Kalmar fått en arena som spelare, förening och vi Kalmarbor kan vara stolta över. Att Kalmars befolkning sedan diskuterat arenans vara eller icke vara får vi respektera i ett demokratiskt samhälle. Nu är det upp till Kalmar FF att visa att de kan hantera det ansvar de tagit på sig så att borgensförhållandet med Kalmar kommun aldrig behöver aktualiseras.

Invigningskvällen blev en härlig upplevelse där jag satt med ståpäls och avundades de spelare som fick uppleva detta.

När adrenalinet lagt sig och det blev tisdag morgon var det full fart från första minuten. Tempot har skruvats upp ordentligt och det känns verkligen att våren är här. Samtidigt som uppdragen kommer till oss i en jämn ström så har veckans fokus varit lanseringen av det nya området på Varvsholmen. Kolla vilken fin hemsida vi lanserade idag med en otroligt bra presentation. Klicka här.

Jag stack ut hakan i ett par intervjuer i dagens tidningar, där jag antydde att hälften av de 46 bostadsrätter vi lanserade på Varvsholmen idag skall vara tecknade före helgen. Jag är nära att få rätt då Ulrika, som är projektansvarig, summerade 17 tecknade avtal första dagen. Starkt jobbat, Ulrika - du och Adriana har tillsammans med CA-personalen gjort ett fantastiskt jobb så här långt.

Jag mötte en skylttjuv på fotbollen i måndags.

På lördag kör vi vårt årliga arrangemang "Lär känna ditt Kalmar" - guidade gratisturer med allt från Guldfågeln Arena (fullbokad) till Domkyrkan, Kvarnholmen, Slottet och Gamla Stan. Ring in till kontoret och anmäl dig om du vill hänga med! Brukar vara riktigt intressant. Se mer på länken här.

Och nästa onsdag kommer Ann-Louise Hansson till vår Barncancergala i Kalmarsalen. Det finns fortfarande biljetter kvar men nu är nästan 500 bokade. Mer info här.

Veckans skönaste kommentar kom från mannen till hustrun på visningen:
"Det här köket blir perfekt älskling. Inte en millimeter över till någon annan än dig"

Hörs i helgen!

Take care

En flygande (!) starts namnsignatur