Bloggen

​En ryggsäck full av löften

Skrevs den 21 januari 2020

Vi checkade ut från Hooks Herrgård i lördags och vi checkade in i framtiden i samma ögonblick. Vi lägger kanske vår bästa kickoff någonsin bakom oss – och då har vi haft mängder av bra kickoffer. Vi fyller en stor ryggsäck som vi gemensamt lyfter upp och tar med oss. En ryggsäck som inte är ett dugg tung att bära. En ryggsäck full av kunskap och full av löften.

Vi har bestämt oss. Vi har bestämt att oavsett hur bra vår tjänst än är idag, hur duktiga mäklare det än finns på företaget, hur kompetenta assistenter vi än har och hur bildskickliga fotografer vi än disponera inhouse så har vi nu lovat varandra att vi ska bli ännu bättre. Lära mer och bli bättre i varenda detalj. Bättre för att kunna ge alla de kunder som anlitar oss något extra; något som andra inte kan erbjuda. För vi vill vara i topp, idag och i framtiden.

Vi har under dessa tre dagar gått igenom varenda detalj som ingår i ett bra mäklararbete och analyserat hur vi kan förbättra detta än mer. Vi har dessutom låtit den bästa föreläsare jag hört, Magnus Helgesson (grundaren av Harrys), ge oss verktyg som vi kommer ha med oss in i framtiden. Magnus gav oss så mycket och kommer att fortsätta utbilda och inspirera oss under våren.

Även du som läser detta har möjlighet att lyssna på denna fantastiska människa och föreläsare den 26 februari klockan 19.00, då han besöker vår välgörenhetsgala i Kalmarsalen. Biljetterna köper ni på Ticketmase.se eller i Kalmarsalen. Kolla även på magnushelgesson.se. Tänk om vi tillsammans kunde få in 100 000 kronor till vår fond för ”Barn och ungdomar i ekonomisk utsatthet i Kalmar”! En fond som administreras av Stadsmissionen.

Veckan som kommer innebär ett par dagar i Stockholm för att träffa duktiga kollegor. Jag har även kört igång träningen rejält inför sommarens triathlontävlingar, där jag som kronan på verket försöker mig på ytterligare en målgång i Ironman Kalmar… men dit är det närmare 200 träningspass.

Jag har bestämt mig för att detta blir en underbar vecka. Och jag säger därför som den ovan nämnde Magnus: ”Ovan molnen är himlen alltid blå”.

Pontuz Löfgrens namnsignatur