Bloggen

En sista, innan tomten kommer

Skrevs den 21 december 2016

Dagar blir till veckor, veckor blir till månader och plötsligt knackar julen på dörren igen. Julavslutningen med jobbet är avklarad, julklapphandlandet likaså, sillen är inlagd och jag har klätt granen i helgen tillsammans med yngsta dottern. Jag tror minsann att det är dags för tomtens ankomst.

I helgen har jag förmånen att omge mig med dem jag älskar mest och jag är otroligt tacksam för det. Jag vet att många med mig dessutom kommer att skänka gåvor till välgörande ändamål. Men det jag tror är minst lika viktigt är att vi också skänker tankar till alla de människor som flyr för sina liv, och att vi försöker att se till att Sverige även i fortsättningen är ett land vi kan vara stolta över för vår empati och vår medmänsklighet.

Nästa vecka blir det inget inlägg på den här bloggen men jag återkommer med den traditionella årskrönikan i januari.

Jag vill med dessa korta rader önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År. Var rädda om er och alla runt omkring er!

En sista, innan tomten kommers namnsignatur