Bloggen

​En självförtroendeboost som heter duga

Skrevs den 2 februari 2021

Inbäddad i vinterkostymen kommer det vackra Kalmar verkligen fram med sina frusna vattenspeglar och snötäckta vegetation. Ljuset har kommit tillbaka och förstärks när det reflekteras mot snön. Alla stjärnorna börjar stå rätt på alla sätt.

Ljuset förstärktes än mer i veckan när Barometern presenterade Hittamäklares och Boolis mäklartopplistor 2020 för Kalmar län (baserat på bostäder som publicerats på Hemnet). De fem (!) första platserna på listan ”Högst publicerat värde” intogs av våra mäklare, vilket är fantastiskt roligt. Selma passade dessutom på att toppa alla listor oavsett kategori vilket är än mer imponerande. Och på samtliga deras listor intog vi topp tre-placeringarna i länet. Stolt och tacksam är orden för dagen!

Barometern fortsatte att boosta vårt självförtroende när de dessutom på sin websida presenterade de fem dyraste försäljningarna i Kalmar under 2020, där vi tog samtliga fem toppositioner. Så vi går in i 2021 med en otrolig tacksamhet till alla er som ger oss förtroendet år efter år. Vi träffar er i livets alla olika skeenden – sorg, glädje, lycka, förväntning – och vill vara stöttande oavsett var i livet ni befinner, för detta är den viktigaste delen av vårt arbete. Sälj, byggnadstekniskt kunnande, juridik, skattekunskap med mera är bara en liten del av yrket. Så tack för det förtroende alla ni ger oss!

Vi har valt att jobba på vårt eget sätt istället för att snegla på andra och det har gjort oss marknadsledande i snart 20 år. Och jag lovar att vi ska fortsätta jobba hårt för våra kunder för att behålla ert förtroende och leda marknaden i minst 20 år till.

Som grädde på moset summerar vi dessutom vår bästa januari i företagets nu 27-åriga historia med imponerande 51 kontrakt, under det som traditionellt är en svag månad. Rookiesarna Ludde och Kim toppade denna underbara vintermånad vilket är ett styrkebesked i sig. Så välkommen februari – vi är redo!

Pontuz Löfgrens namnsignatur