Bloggen

Frustrerad vid sidlinjen, del 2

Skrevs den 23 augusti 2017

Att inte prata om Ironman är självklart väldigt svårt så här dagarna efter denna fantastiska folkfest. Så min korta reflexion är följande: Att från läktarhåll se alla haltande, svettiga, snoriga, grimaserande, förtvivlade och hårt kämpande atleter var… fruktansvärt.

Jag vill ju också vara halt (är jag ju i och för sig just nu), snorig, grimaserande och så vidare. Längtan till allt det som en Ironmantävling står för är enorm. Så nu är det väl äntligen bekräftat att jag är lite dum i huvudet? Stort grattis till alla som genomförde tävlingen och en stor eloge till alla som ser till att denna fest verkligen blir av och sätter Kalmar på kartan! Om jag är bitter för att jag inte körde? Japp – skitbitter! Men jag kommer säkert över det… om några månader.

I måndags gick vi ut med höstens första annonskampanj, som du säkert har sett. Men för oss är det här mycket mer än ”bara” en kampanj. Att bostadsköpet är ditt livs största affär är något som vi inom branschen ofta lyfter fram, och det ställer också stora krav på oss fastighetsmäklare. Att kunna allt som hör till yrket – försäljning, marknadsföring, juridik, ekonomi, lagar och regler etc – är förstås självklart för alla seriösa mäklare. Men mäkleri handlar också om alla de där mjuka värdena som skapar lust, trygghet och förtroende. Och det är något som uppstår i mötet mellan människor.

Därför vill vi nu ge dig chansen att känna våra mäklare lite närmare, så att du lättare ska kunna hitta just den av oss som passar dina behov och din personlighet – någon som du är trygg med och där du känner att ni kan diskutera allt som har med boende att göra. Och det omfattar så mycket mer än bostadens slutpris, oavsett om du är köpare eller säljare. Så gå gärna in på www.pontuzlofgren.se, lär känna våra mäklare lite närmare – och kanske hittar du någon som passar ovanligt bra för just dig!

Nu dags för höstens kickoff. Vi drar till Hestra för ett par tuffa men trevliga dagar tillsammans. Viljan att utvecklas är konstant i det här gänget…

Frustrerad vid sidlinjen, del 2s namnsignatur