Bloggen

Fullt fokus på Kalmar

Skrevs den 29 oktober 2012

En lite omtumlande vecka. Vi har fullt upp med affärer i Kalmar samtidigt som vi skickade ut pressinformation om att vi tyvärr väljer att dra oss tillbaka från Växjö. Det är tråkigt att vi inte kunnat expandera i Växjö som planerat. Jag och Mattias har alltid haft inställningen allt eller inget. Att bedriva ett mäkleri ”som alla andra” är inte riktigt vår grej. När vi då varken hittade personal med de egenskaper vi kräver eller fick full genomslagskraft med våra aktiviteter så var det bara att satsa fullt i Kalmar istället.


Här har vi en tradition, och våra kunder vet att skillnaden på vår mäklartjänst och våra kollegors är stor och helt avgörande för slutresultatet i affären. Det lyckades vi inte förmedla fullt ut till Växjöborna. De som anlitade oss gav oss dock fantastiska utvärderingspoäng, så vi lämnar med en god känsla.
Personligen är jag glad över att få tillbaka Mattias till Kalmar efter två års utflykt till Växjö. I Kalmar tar vi marknadsandelar hela tiden och nu kan vi fullfölja vår strategi, som kräver alla resurser vi kan uppbringa - så Mattias comeback kommer perfekt tidsmässigt.
Helgen har annars varit riktigt skön med morgonträning i lördags innan det var dags för några visningar som bar frukt direkt. Jag hade sedan en ledig eftermiddag, vilket innebar en riktig långpromenad i det fantastiska höstvädret.
Söndagen började med en löprunda på två mil med Duracell-Johan och Peak-Jonas. Mycket skratt och sköna diskussioner under rundan. Att springa på Stensö en underbar söndagmorgon som den igår innebär förutom härlig natur också att det är mycket folk i rörelse. Eftersom vi springer motsols möter vi alla tipspromenadmänniskor. Det blir alltså att hålla huvudet högt och vi får många glada tillrop under rundan. Mycket trevligt.
Avslutade helgen med en klassiker - nya James bondfilmen Skyfall. En av de bättre som gjorts, tycker jag.
Ny vecka och nya utmaningar vilket innebär full fart på jobbet och dessutom ska jag göra min Cross-Fit debut.

Allt gott/Pontuz

Fullt fokus på Kalmars namnsignatur