Bloggen

Gästbloggare Adriana: I det stora äpplet

Skrevs den 8 mars 2017

Nytt år, nya möjligheter. Klyschigt, men ack så sant på många plan. Både på jobbet och i privatlivet. Jag är inte en sån som avlägger nyårslöften, jag håller dem ändå sällan. Men ett nytt år känns spännande och fräscht. Man sitter där med en ny kalender med en massa tomma dagar att fylla. En härlig känsla, tycker jag.

Januari rasslade förbi i ett rasande tempo. Massor att stå i både på kontoret och hemma. Jag och mina grabbar, 12 och 16 år, har haft fullt upp med att planera en resa till New York som gick av stapeln på sportlovet. Det googlades hej vilt efter spännande saker att hitta på i denna stora stad. Karta inköptes – lite ”old fashion”, jag vet, men ändå mysigt att veckla upp den på hotellsängen och planera vart man ska ta sig nästkommande dag.

Höjdpunkterna under våra dagar i ”The Big Apple” var självklart hockeymatchen mellan New York Rangers och Montreal Canadiens. Min hockeytokiga tolvåring kunde knappt sitta still i det gigantiska Madison Square Garden. Vi tog även en helikoptertur över staden, vilket också var helt fantastiskt. Tyvärr hinner man inte med allt man vill se och göra på några få dagar. Men då har vi ju en bra anledning att komma tillbaka.

På kontoret jobbar jag vidare med att vara assistent åt villamäklarna Ulrika och Alex. Och nu i dagarna har jag fått något nytt att bita i. Jag har nämligen fått utmaningen att assistera Selma med hennes bostadsrättsaffärer en tid. Det skiljer sig en hel del från villaaffärerna faktiskt, och under mina tio år på företaget har jag tidigare aldrig assisterat någon bostadsrättsmäklare. Det är nog därför som jag fortfarande tycker att detta är världens roligaste jobb. När man minst anar det så dyker det upp en ny utmaning.

Tio år på företaget, ja – så är det ju faktiskt nu i mitten av mars. Tiden går fort när man har roligt. Fika utlovas till mina kära kollegor den dagen!

Hoppas ni vill hänga med mig i min jobbvardag under en vecka på Instagram och Facebook. Vi kickstartar med afterwork…

Gästbloggare Adriana: I det stora äpplets namnsignatur