Bloggen

Gästbloggare Adriana: Packbestyr, hockeyfeber och vårkänslor

Skrevs den 16 mars 2016

”Jaha, nu är det bara att sätta igång och packa”, brukar jag lite skämtsamt säga till våra kunder när de kommer in till vårt kontor och hämtar flyttkartonger. Och nu var det dags för mig att göra precis det: packa ner bohaget i kartonger. Jag har nämligen haft lyckan att hitta en fantastiskt mysig lägenhet i Gamla stan. Den har totalrenoverats och fräschats upp helt enligt min smak.

När jag brottades med alla kartonger som skulle packas ställde jag frågan till mig själv mer än en gång: ”har jag verkligen så här många grejer!?” Det har jag tydligen… Men flytten gick smidigt trots allt. Nu är jag och grabbarna på plats, och vi stormtrivs!

Jag är en person som gillar att ha många järn i elden, som klyschan säger. Och det kan man lugnt säga att jag haft den senaste tiden. För mitt i alla flyttbestyr rullar ju livet på med allt det vardagliga också.

Att det är hockeyfeber i Kalmar har väl inte undgått någon. Jag har lite av den varan i mitt liv hela tiden eftersom min 11-årige son Malte har spelat hockey i stort sett sedan han lärde sig gå. Han brinner för sporten och målsättningen är solklar, NHL ska det bli. Och jag kommer att stå där i ishallen och huttra och heja tills han når sina drömmar, med förhoppning om att det är lite varmare i de större arenorna J

Min andra son Emil fyller 16 i år och har precis gjort sitt gymnasieval. Ett val som jag kunnat förutspå sedan han var 10 månader gammal och lärde sig alla bilmärken på barnvagnspromenaderna. Till hösten hoppas han få husera på SYAB Transportgymnasium. Innan dess får han stilla sitt bilintresse genom att jobba extra på Tvättcenter i Färjestaden. Om ni inte har varit där och provat deras tvättunnel tycker jag att ni ska göra det. Bilen blir skinande ren på bara fyra minuter.

Att våren är i snabbt antågande märks både utomhus och inne på kontoret. Såväl blommor som affärer spirar, och nu märks det att vi får vrida upp tempot för att hinna med alla affärer som kommer in. Jag älskar att ha fullt upp på dagarna och tror också att det är just då jag presterar som bäst.  

Välkomna att hänga med en vecka i mitt liv som mäklarassistent och mamma! Vi ses både på Facebook och Instagram. 

Gästbloggare Adriana: Packbestyr, hockeyfeber och vårkänslors namnsignatur