Bloggen

Gästbloggare Alex: Vårat gäng – tre poäng!

Skrevs den 13 april 2016

Blåsippan ute i backarna står…och äntligen inkasserade våra rödvita grabbar de första poängen för säsongen. Nagelbitarkänslan jag hade när jag lyssnande på radio på hemvägen från min brorsdotters dop i Uppsala var nog inget emot min kollega Mattias (tillika KFF:s ordförande) fjärilsmage på Guldfågeln, när Boråsarnas sista anfall på övertid äntligen var över och matchen blåsts av. JADÅ! ropade jag och väckte min slumrande familj i baksätet – dessutom för andra gången denna bilresa, eftersom jag skrek minst lika högt när Sverige gjorde det sista straffmålet mot Spanien i handboll och tog sig till OS i Rio i sommar. Vilken sambafest det kommer att bli!

Det fick bli lugna favoriter och en chokladkaka som muta på fantastiska Tindereds lantkök, några mil norr om Västervik. Gott utbud, trevlig personal och trevlig inrättning vid sjön Ommen.

Med FF:s tre poäng kom även den efterlängtade våren. När gatorna sopats, vägarna fyllts av färgglada cyklister och de första Converse-skorna gjort sitt intrång – då vet man att det är vår. Trädgårdarna börjar vakna till liv, människor hejar glatt när man promenerar förbi och vi är mittemellan gödning av rhododendronplantorna och beskärning av rosenbuskarna. Uteserveringarna har börjat fyllas och staden är full av liv – som vi har längtat!

Hos oss på Västra Sjögatan är det full fart, våren känns av även här. Fler kundmöten, färre fikapauser och fler försäljningsuppdrag. Vi har ett tydligt årsmål där ribban är högt satt, baserat på förgående rekordår. Och om man får sia lite i spåkulan så fjärrskådar jag en riktigt häftig belöning om vi når ända fram när 2016 ska summeras. Men fram till dess är det långt – vi ska först lansera en unik försäljningsprodukt, rådda en bomässa och starta upp nyproduktionsprojekt. Och kanske några av oss tar oss an IronMan den 20 augusti – men framför allt ska vi fortsätta göra gynnsamma affärer för både er säljare och er köpare.

I veckan ska jag försöka dela med mig lite av hur min vardag ser ut, on and off work. Vi hörs!

Gästbloggare Alex: Vårat gäng – tre poäng!s namnsignatur