Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Gästbloggare Fidelie: fisk-spa, vattenland och flygplatser

Pontuz LöfgrenPontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare 2018-07-25

Tjenare, det är jag som är Fidelie och pappas yngsta dotter. Idag tänkte jag ta över pappas blogg så att han får lite ledigt. Det är jag som åker runt i Sverige och danstävlar och har gjort pappa till en riktig discopappa. Pappa är nog mer taggad än jag när det är dags för tävling. Ibland är han så pass taggad att man kan tro att det är han som ska ut på golvet. Som tur är så är det inte så. Men visst är det bra att han är med så att jag kan göra bra ifrån mig – han kommer faktiskt med rätt många bra tips. Han har ju åkt runt med min syster Linnie i många år. Vi är ett bra team.

Som vanligt har vi varit mycket på Mallorca även den här sommaren. Först var jag nere i två veckor. Och efter att ha varit hemma hos mamma ett tag flög jag ner till pappa igen. Jag flyger faktiskt själv med mina systrar. Det har blivit rätt många besök på Palma flygplats de här åren.

Det bästa med Mallorca är att vi får vara tillsammans allihop. Pappa har som vanligt pratat en del i telefon och jobbat någon timme varje dag, men det är rätt ok för det finns ju 22 timmar till att få vara tillsammans – det räcker faktiskt. Här på Mallorca är det ju 22 timmar utan att alla ska prata med pappa hela tiden – så är det inte hemma i Kalmar direkt.

Idag har det varit en riktigt bra dag. Medan pappa cyklade i bergen åkte jag, min syster Junie och min kompis Betty till ett jättestort vattenland. Det var vattenrutschbanor i sex timmar. Därefter gick jag och Adriana på fisk-spa och fick tårna riktigt genomkittlade. Sedan avslutade vi kvällen med våra mysiga kompisar från Jönköping – en av många megasköna dagar här. 

Nu är det dags att åka hem till Sverige igen. Tråkigt så klart men kul att träffa alla kompisar igen. Det är även dags att börja dansträna igen, så nästa gång ni hör något från mig är nog när ni ser mig på pappas Instagram från någon tävling.

Tack o hej leverpastej.

Ha en bra dag/Fidelie

Pontuz Löfgrens namnsignatur

Pontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare