Bloggen

Gästbloggare Mirata: Paintball, utvärdering och sommarlov

Skrevs den 21 juni 2017

Kommer ni ihåg den där känslan som infann sig i magen när man skulle ta studenten? Nervositeten för vad som väntar där ute. Förra veckan var det många i Kalmar – och i resten av landet – som hade den känslan. Det var sommaravslutningar med glädjerop i stan. Härligt!

Ungefär samma känsla i magen hade vi på kontoret. Det var dags för vår egen sommaravslutning, en tradition som vi haft sedan urminnes tider (ja, jag har jobbat här i många år). Men i år fick vi inte ha klackar och ljusa kläder – nej, på med stridsmunderingen: kamouflagefärgad onepiece, skyddshjälmar och handskar. Vi skulle spela paintball på vår avslutning.

Lagen delades upp, taktiken likaså. Alla var supertaggade – det är viktigt att vinna dessa interna strider. Och med ett och annat blåmärke här och där tog vi oss igenom det och vi vann. Vårt duktiga team bestod av Jakob, Åsa, Henric, Alex och jag själv. Detta kommer vi att leva på länge. :)

Det fokus vi hade på paintballen finns även under arbetstid, hos alla, hela tiden. Och det är väldigt kul att få vara en del av det. Vid årets början satte vi upp mål, stora som små. Nu har det gått sex månader och några av målen ska därför utvärderas. Spännande…

I dagarna har vi också tecknat avtal med ett företag som ska hjälpa vår kundvårdsgrupp med webbaserade kundundersökningar. Kundernas åsikter är – och kommer alltid att vara – vårt riktmärke, och då är det förstås A och O att verkligen lyssna. Och det är fler nyheter på gång i höst. Sneek peek: kolla in pontuzlofgrenabhomestyling på Instagram. Mer säger jag inte just nu...

Detta är några av de saker som susar runt i huvudet hos mig just nu, så innan jag går på sommarlov är det en del som ska skrivas ner och bockas av. Jag och familjen tjuvstartade dock lite i helgen på vackra Öland, men det är fortfarande en bit kvar till semestern. Om du inte heller har gått på ledighet så häng med mig denna vecka på Instagramstory @pontuzlofgrenab och på Facebook. Och ha sedan en fantastisk sommar! 

Gästbloggare Mirata: Paintball, utvärdering och sommarlovs namnsignatur