Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Gästbloggare Sara: Det är jag som är jag

Sara ÖrnwighSara Örnwigh, fastighetsmäklare 2021-05-18

​Det är jag som är jag lyder rubriken, så då får vi ge oss på en beskrivning. Jag är en positiv tjej med ett enormt engagemang och driv i allt jag gör. Under min uppväxt har jag bott på lite olika ställen i Kalmar – fram till mellanstadieåldern bodde vi på Stensö innan vi flyttade till Binga där vi kunde ha hästarna utanför dörren, något som var en dröm för en hästtjej som mig!

När jag fyllde åtta år fick jag min första häst och fram till 19 års ålder spenderades alla dagar i stallet. Och det var verkligen alla dagar. Tävlingarna inom hästhoppningen och de långa dagarna i stallet har gjort mig till en riktig tävlingsmänniska. Jag har en framtidsdröm om att kunna bo på en hästgård, men det är lite uppförsbacke eftersom min fästman Marcus är allergisk mot hästar. Men drömma kan man!

Nuförtiden spenderar jag min lediga tid helst av allt med familjen och trädgården – det blir mycket spring och lek med barnen, Vera 3 år och Vide snart 1 år.

Trots många år i en annan stad har vi varit på besök i Kalmar flera gånger per år för att hälsa på familjen och det har hänt så otroligt mycket i denna stad under dessa år. Det har varit väldigt häftigt att följa Kalmars utveckling på distans och ständigt se hur staden växer mellan varje besök.

Marcus och jag flyttade från Kalmar till Malmö våren 2013 för att läsa på högskolan och stannade i Skåne i hela åtta år innan vi nyligen flyttade hem till Kalmar. Jag tog examen från Malmö Universitet 2016 och jobbade sedan i Lund med förmedling av villor, bostadsrätter och nyproduktion. Jag älskar att jobba och det absolut bästa med att vara fastighetsmäklare är att få möta så många människor varje dag. Jag är helt klart en pratglad tjej med siktet inställt på att bli en av Kalmars bästa villamäklare.

Det känns helt fantastiskt att få fortsätta min mäklarkarriär hos Pontuz Löfgren AB, där jag började så sent som för tre veckor sedan – jag är så taggad av att få vara en del av det här otroliga gänget! Sara Örnwighs namnsignatur

Sara Örnwigh, fastighetsmäklare