Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

HALVTIDSRAPPORT FRÅN SOMMARKONTORET

Pontuz LöfgrenPontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare 2019-07-22

​Den 25 juni berättade jag att jag förflyttade mig från kontoret på Västra Sjögatan till ”sommarkontoret”. Jag hade fyra sköna veckor framför mig med förväntningar och tid att både reflektera och planera.

Den 25 juni berättade jag att jag förflyttade mig från kontoret på Västra Sjögatan till ”sommarkontoret”. Jag hade fyra sköna veckor framför mig med förväntningar och tid att både reflektera och planera.

Hur blev nu dessa veckor? Mmm – jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska summera det hela, för det har varit både upp och om inte ner så i alla fall lite krokigt. De första tre veckorna blev det lite väl mycket jobb eftersom vi var mitt uppe i ett större projekt precis när jag drog på semester – en komplex affär som jag inte bara kunde lämna och som var kul att ro iland. Allt flöt på bra och den här processen, som bland annat inneburit lite flängande runt i Europa, har gett mig många nya erfarenheter och också fördjupad vänskap med mina kunder i just den här affären.

Så jag har inte lidit av att jobba – jag har kunnat balansera detta med familjelivet tror faktiskt att jag lyckats fylla på batterierna riktigt bra tiden mellan arbetstimmarna. Men nu är det dags att börja jobba på riktigt och jag känner verkligen att jag åker till något och inte från något.

Alla mäklarna fick en liten sommarläxa som de skickade med mig på semestern och den har jag sammanställt och dragit erfarenheter av. Det som mina medarbetare skrivit har gett mig energi och en stor lust att ta tag i andra halvan av 2019. Jag har förmånen att få fortsätta utveckla en samling kloka personer med stor entusiasm – jag har förmodligen Kalmars roligaste jobb. Nästa vecka fyller vi dessutom på med ytterligare en duktig och välrenommerad medarbetare vilket jag återkommer till, och fler kommer under hösten – vi har en rolig resa framför oss.

Så nu stänger vi det jag kallade sommarkontoret och öppnar upp andra delen av 2019 – häng med!

Pontuz Löfgrens namnsignatur

Pontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare