Bloggen

​Ingen lockdown för Tomten

Skrevs den 22 december 2020

Tipp tapp, tipp tapp… Hur blir det nu då – kommer Tomten även i år? Hur ska han veta att alla varit snälla nu när han inte kunnat fara runt jorden i sin släde över stängda gränser?

Jag hoppas för alla barns (och även vuxnas) del att Tomten inte har lockdown i år. Hans aura svävade i alla fall över oss när vi genomförde vår numera traditionsenliga uppesittarkväll i söndags kväll. Vi körde en livesändning (som du kan se i efterhand här) hemifrån mitt kök och vardagsrum, och vi fick en jättefin respons.

Tillsammans med de som säljer sin bostad med oss, fantastiska sponsorer och generösa budgivare kunde vi överlämna en check på hela 164 000 kronor till Stadsmissionen och den fond vi har instiftat för barn och ungdomar i ekonomisk utsatthet i Kalmar. Det är vad jag kallar en skön start på julen – det bästa som finns är att ge. Stort tack till alla er som hjälper oss att hjälpa andra!

Julen står för dörren. En jul som kanske inte blir som någon jul vi tidigare har upplevt. Det som för många av oss är den största familjehögtiden på året blir nu ett firande i en tajt skara. Men vi får alla försöka se till att ingen känner sig ensam. Kom ihåg att ringa det där samtalet, skicka en hälsning eller koppla upp dig digitalt till de som har den möjligheten – många behöver höra din röst i jul.

Jag vill till sist tacka alla för i år. Tack till alla er kunder som gett oss förtroendet under året! Tack till alla mina fantastiska medarbetare – vilket otroligt arbete ni gjort i år! Tack till min familj som finns där för mig och tack till alla vänner som förgyller min vardag! Jag vill önska er alla och envar en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Vi hörs efter helgerna med årskrönikan i vanlig ordning!

Pontuz Löfgrens namnsignatur