Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]n.se

Ingen mellandagsrea

2013-12-26

Kollegorna har spritts över landet. En välbehövlig ledighet har infunnit sig hos de flesta av oss. Jag tycker att andningshålen är viktiga för personalen, så de här dagarna kör jag kontoret själv med hjälp av ett par kollegor plus lite extrapersonal.

Mellandagarna är de dagar då de mest häpnadsväckande affärerna görs. Hemvändare, släkt och vänner till Kalmarbor väljer att slå till. Juldagarna har gett dem tid att diskutera och beslut har fattats. Men visst kunde det varit fler som gav sin älskade en bostad i julklapp
Jag har just återvänt från några sköna dagar i de djupaste skogarna utanför Vetlanda där mina föräldrars gård är belägen. En riktigt lant-jul med nära och kära där min julälskande mor tagit hand om oss.
Jag ska  inte bli långrandig i dagens blogginlägg utan samlar mig inför den Årskrönka som ni kan läsa i nästa inlägg.

Vill avsluta med att önska er alla en god fortsättning på helgdagarna, och samtidigt tillönskar jag er ett riktigt gott nytt 2014 - stort tack för i år!

 

All the best/Pontuz