Bloggen

Isiga vindar och stelfrusna fingrar…

Skrevs den 30 december 2009

... kanske de flesta av er kan identifiera sig lite bättre med än varma vindar och sand mellan tårna. Vi - Sofie och Adriana - sitter med värmefläkten på och knappar på tangentbordet med stelfrusna fingrar. Det är så KALLT idag! Flera av våra kollegor är eller har varit på varmare breddgrader där de fått sola och bada medan vi är några som sköter om kontoret här hemma.

Men det är ändå ganska skönt att jobba så här i mellandagarna. Telefonen ringer inte fullt så mycket som den brukar och man hinner jobba ikapp lite med sådant som blivit liggande.

När vi summerar 2009 så kommer vi direkt att tänka på vår härliga fest som gick av stapeln i februari. Vi firade att vi bytte logga och företagsnamn. Det var mycket slit innan allt var klart, men med "proffs" som oss så gick ju allt som smort *ler*, och vi har fått mycket positiv respons från er alla. Nästa vecka ska vi arkivera alla affärer som vi gjort under 2009 och det kommer att ta sin lilla tid... Arkivskåpet är fullt sedan två månader tillbaka och högen med akter på golvet bara växer och växer i vårt förråd. Jisses, vad mäklarna har varit duktiga i år (också)!

Skönt att vi jobbar halvdag idag så vi kan börja förbereda nyårsaftonens festligheter.

Gott Nytt År till Er alla!

/Sofie och Adriana

Fotnot: Sofie Wallenberg och Adriana Dobrini arbetar som mäklarassistenter på Kalmarkontoret, och är först ut med att ta över bloggstafettpinnen från Pontuz.

s namnsignatur