Bloggen

​Jakten på den rätta formeln

Skrevs den 14 januari 2020

Då har allt börjat rulla igång efter att vi fått en rätt lång och skön återhämtning. Nu börjar det på allvar och vi inleder som vanligt med att samla gruppen för att dra iväg på kickoff. En kickoff som denna gång blir ett par dagar uppe i mina gamla hemtrakter kring Jönköping – närmare bestämt Hooks Herrgård. Lite lantluft och tystnad kommer göra susen när vi ska vara kreativa och smida 2020 års planer.

Våra januarikickoffer handlar om att stärka gruppen och framför allt komma överens om de nya löften som ska bli våra ledstjärnor för året. Den här gången känns det kanske mer spännande än någonsin. Det är en hel del nya, vetgiriga och hungriga medarbetare som tillkommit. Vi har dessutom märkt att med 14 nya medarbetare på fem år behöver vi prata lite historia också; historien om vad som byggt företaget, om vår värdegrund och våra värderingar. Och så ska vi gå igenom formeln för det bränsle som ska driva oss hela året.

Dessutom har jag bjudit in Magnus Helgesson, som är en av Sveriges absolut bästa föreläsare och inspiratörer. Magnus har bland annat startat och byggt upp restaurangkedjan Harrys. Och om du också är sugen på att lyssna på Magnus kan jag avslöja att just Magnus är årets gäst på vår välgörenhetsgala den 26 februari – jag lovar att det blir en fantastisk kväll under rubriken ”Äg ditt liv”.

Vår marknad utvecklas hela tiden och vi vet att vi till viss del leder den utvecklingen för många andra företagare i branschen. Därför vill vi alltid utbilda och utveckla oss vid sammankomster som våra kickoffer, med föreläsare och förebilder som Magnus Helgesson. Det är en av de parametrar som kommer att göra skillnaden för våra kunder när vi får förtroendet att hjälpa till att sälja deras bostäder. Det är skillnaden som gör skillnaden när affären är avslutad.

Som vanligt kommer ni att få uppdateringar från kickoffen i slutet på veckan. Håll koll på våra Facebook- och Instagramkonton!

Så vi sammanfattar den kommande veckan med Sir Isaac Newtons bevingade ord: ”If I am anything, which I highly doubt, I have made myself so by hard work”.

Pontuz Löfgrens namnsignatur