Bloggen

Komma-ikapp-söndag

Skrevs den 15 mars 2017

Idag har jag haft en riktig ”komma-ikapp-söndag”. Från början hade jag tänkt mig en hel komma-ikapp-helg där jag, Adriana och mellandottern bara skulle vara. Adrianas grabbar var hos sin pappa och mina två andra döttrar skulle till Västerås för en danstävling. Och den här helgen hade jag fått ledigt, barnens mamma skulle åka med.

Jag såg verkligen fram mot en hel helg med matlagning, mys, lite hemmafix både inne och utomhus, köra igång träningen på riktigt och jobba ikapp ordentligt eftersom jag varit borta. Men allting ändrades snabbt när barnens mamma insjuknade. Istället för fredagsmys blev det 45 mil i bil till Västerås och börja tagga igång för ny tävling… Vi var där för tre veckor sedan och ska till Södertälje om två veckor.

Det där med dansen bygger på att ha föräldrar som gillar att köra bil. Nu var det som vanligt jättemysigt att hänga med döttrarna, tävlingen gick bra och vi kunde åka hem i hyfsad tid i lördags. Hemma vid åtta, somnade på soffan vid nio och vaknade tidigt i söndags. Och det var ju just söndagen som var poängen. Det är sällan jag har en hel dag utan något i kalendern. Supersöndag med tidig frukost, fixa bilen, fixa trädgård, drygt två mils löpning i det underbara vädret och nu sitter jag här med datorn i knäet. Lite jobb och lite blogg. En dag i mitt eget tempo. Underbart.

Förra veckan handlade mest om att ställa om till svensk tid efter Thailandstrippen veckan innan. Det handlade också om att komma in i businessen igen. Nu ikväll vänder det dock och det är dags att köra igång på riktigt. Jag har en underbar vecka framför mig. Många besök hos kunder som ska köra igång försäljningar, och spännande möten om företagets framtid. Vi ska peta i de sista detaljerna inför årets kampanjer, Jag har en heldag med personalen på torsdag med utbildning och strategier, och fredag eftermiddag ska jag få skämma bort personalen när vi drar till Stockholm på utbildning och myshelg. Ska bli så kul!

Jag ser en spännande vår framför mig. Vi ska snart presentera nya mäklare och medarbetare som jag vet kommer bli omtyckta. Ibland får man ändra lite i laguppställningen – någon försvinner ut, nya kommer in och tillsammans formar vi en grupp med mycket hjärta. Och det är precis detta som är så kul med att vara en del av det här företaget. Hjärtat.

Komma-ikapp-söndags namnsignatur