Bloggen

​Kontemplation, reflektion och tacksamhet

Skrevs den 26 december 2021

Julens sånger börjar så sakteliga klinga av och resterna från julborden går snart på egen hand från kyl till bord och tillbaka igen. Omikronet satte återigen sin prägel på julen och förmaningarna duggade med all rätt tätt även denna jul, även om jag tror den blev mer normal än ifjol för de flesta av oss.

För min egen del blev det firande i omgångar i olika konstellationer och förgreningar av släktträdet och dess ympningar. Jag är tacksam och glad för de juldagar jag fått spendera med nära och kära och nu väntar en dryg vecka som kommer innebära ledighet och vila för min del. Det kommer dessutom att bli den vecka på året då jag får dra mig undan lite grann för att reflektera över det (fantastiska) år vi har haft men också planera det (spännande) kommande året, då vi ska lägga i en växel till för att öka försprånget ytterligare.

Nästa gång vi hörs på den här kanalen är det dags att presentera årskrönikan för 2021, vilket sker ett par veckor in i januari. Innan jag avrundar vill jag dock tacka er alla för i år. Tack till alla er underbara kunder som gett oss förtroendet under året! Tack till alla mina fantastiska medarbetare (och era familjer) – vilket otroligt arbete ni har gjort i år! Tack till min familj som finns där för mig! Och tack till alla vänner som förgyller min vardag! Jag vill önska er alla och envar ett riktigt gott nytt år.

Vi hörs efter helgerna med årskrönikan i vanlig ordning!

Pontuz Löfgrens namnsignatur