Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

​Långfrukostar, hemmafix – och vår!

Pontuz LöfgrenPontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare 2020-04-21

Det var länge sedan jag hade en riktig hemmahelg med döttrarna. När tävlingsaktiviteterna är Coronastängda blir det helt plötsligt en massa lediga helger och det är inget jag brukar vara bortskämd med.

Om allt vore en normal vardag skulle jag ha barnen varannan helg och då begränsar jag jobbandet så mycket jag kan. De helger som jag inte har barnen blir det däremot mer av såväl jobb som egen träning. Dessutom har jag förmånen att få åka land och rike runt på danstävlingar ungefär var tredje helg, men alla tävlingar är inställda under hela våren... så mycket tid blir över nu.

Den här helgen har vi bara kunnat njuta av långfrukost mot en östervägg i lä, hemmafix de luxe, långa middagar, träning och lite söndagsjobb. Bra batteriladdare inför en intensiv vecka med spännande affärer och som avslutas med ytterligare en utbildningsdag med fantastiska Magnus Helgesson – en av landets bästa föreläsare och inspiratörer. Vi ska aldrig sluta törsta efter mer kunskap.

På jobbfronten för övrigt så rullar det in det ena intressanta uppdraget efter det andra, så det märks på riktigt att våren är här. Det är bra mycket skönare att stå i kostym i vårsolen och välkomna spekulanterna än i en isande novembervind med full vintermundering på. Vi närmar oss den bästa tiden på året, mina vänner – desto fler löv, desto bättre mår jag. Löven får helt enkelt bli en bra måttstock på lycka just nu!

Pontuz Löfgrens namnsignatur

Pontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare