Bloggen

​Learning by doing

Skrevs den 11 augusti 2020

Tillbringar de sista semesterdagarna denna upphackade sommar på Mallorca. Kombinerar väldigt varma dagar med lite förberedande jobb inför nästa vecka då hela teamet är samlat igen och vi har vår höstkickoff. Vi må ha en historia som Sveriges mest rekommenderade mäklare med försäljningsrekord och topplaceringar på alla befintliga mäklarlistor men det finns alltid mer att lära.

Vi kommer att fortsätta tänka större trots att vi sitter i lilla Kalmar. Vi vill alltid utmana Mäklarsverige på olika sätt. Vi tror att om man gör något med hjärtat, genuint och passionerat så blir det riktigt bra. Och då får vi inte heller vara rädda att offra det vi redan vet, för att kunna ta emot den kunskap som krävs för att nå framgång även i framtiden.

Vi måste alltid jobba med att upprätthålla energinivåerna eftersom vi vet att det är det som gör oss produktiva i teamet. Ska man få framgångsrika team krävs det en mental trygghet, tydliga processer med klara strukturer, meningsfullhet även på individnivå och delaktighet hos varje medarbetare där var och en ser att varje liten insats är en del av en helhet som gör skillnad.

Därför kommer vi att ägna nästa veckoslut åt att helt enkelt finputsa konceptet och göra små förändringar som ger våra uppdragsgivare en ännu bättre mäklartjänst av ännu starkare mäklarpersonligheter.

Det viktigaste är dock att vi fortsätter att göra många bostadsaffärer. Jag säger som Aristoteles ”Det vi lär, lär vi genom att göra det”. Ju fler affärer vi gör, desto duktigare blir vi på att göra just affärer. Vilket förstås är en av många anledningar till att du ska anlita oss. Välkommen del två av 2020!

Pontuz Löfgrens namnsignatur