Bloggen

Min enda svaghet…

Skrevs den 16 september 2014

Nu har turen kommit till mig, Marcus Lönnbom, att uppdatera Pontuz Löfgren-bloggen och vara chef för våra Instagram- och Facebookkonton i en vecka. Jag har normalt sett ett gott (läs: lagom sunt) självförtroende och tycker att jag klarar av det mesta. Men Instagram och Facebook… hm…

Jag ska villigt erkänna att i vissa avseenden kan jag vara en aning konservativ och de sociala medierna är inget som jag behärskar särskilt väl. Men jag lovar att göra mitt bästa för att den här veckan ska bli så intressant som möjligt för er som följer oss. Om jag sedan lyckas eller inte återstår att se… Eftersom jag aldrig tidigare bloggat får jag väl skjuta lite från höften. Vad vill folk läsa i en blogg? Eftersom mitt ”kändisskap” är något begränsat tänker jag att ni som läsare kanske vill ha en kort beskrivning av vem jag är. Ungefär så här skulle en sådan kunna se ut: ”Marcus Lönnbom är 36 år gammal och har jobbat som mäklare i 14 år. De sex första åren arbetade han i Stockholm, men sedan maj 2006 har han varit en stolt anställd hos Pontuz Löfgren AB med ansvar att främst sälja villor. Han bor i Bergavik med världens bästa sambo Elin och sonen Alfons. Han gillar golf och tävlingar i de flesta former – ja, så länge det inte handlar om att först simma närmare fyra kilometer, därefter cykla till månen och tillbaks för att sedan avsluta med att springa tills fötterna blöder. Ska han tävla vill han ändå ha en rimlig chans att vinna, och på ett Ironman kommer Marcus Lönnbom aldrig komma först i mål.” Jag har precis lämnat en extra intensiv och lyckosam mäklarperiod bakom mig, och det är sådana perioder som gör att jag älskar mitt jobb. Nu hoppas jag att även den kommande veckan – när ni ska få följa med på resan – kommer bjuda på något kul och spännande. Om ni tycker att jag underpresterar som gästbloggare i veckan så ber jag er att inte döma mig för hårt, jag är trots allt nybörjare på det här. Och du – misströsta inte, för nästa vecka är Pontuz tillbaka igen!

s namnsignatur