Bloggen

Mirakelkurer, bandyportföljer och snöstormar

Skrevs den 6 februari 2019

Kampsportare, entreprenör, kock, skådespelare och föreläsare… Det börjar bli dags för vår nästa välgörenhetsgala och många av er har nog redan listat ut vem som dyker upp i år. Det är med stor glädje som jag den 6 mars välkomnar Paolo Roberto till Kalmarsalen.

Jag tror att vi får en fantastisk kväll då Roberto är så otroligt mångfacetterad. Fokuset kommer ligga på kost och hälsa – ”Det finns inga mirakelkurer” är en föreläsning med mycket humor och en del kängor. Dessutom får vi ta del av ”Roberto the Story”. Biljetterna köper ni inom kort hos oss på kontoret. Alla intäkter går som vanligt oavkortat till vår fond för barn och ungdomar i ekonomisk utsatthet i Kalmar.

Förutom ovanstående glädjande besked fick jag prova det svenska vägnätet i elak vinterskrud under fredag och lördag. Det var dags för dotterns tävlingsdansande att dra igång för säsongen. En nätt liten 45 mils resa till Västerås i fredags var ingen lek, och jag kan lova att hemresan natten mellan lördag och söndag var sju gånger värre. Sverige är fantastiskt – på sommaren. Men nu har vi ingen tävling förrän nästa helg… i Uppsala.

Idag ska jag dessutom ta med mig grabbarna på kontoret till metropolen Vetlanda. Det är dags att inviga grabbarna i bandyns fantastiska värld. Min stora passion var nämligen bandy när jag var yngre. Riktig bandy alltså – på is. Snabbare än hockey och fler kombinationer än handboll!  Så långkalsongerna sitter på och bandyportföljen är laddad med allt vad det innebär. Let´s got to Vetlanda!

Mirakelkurer, bandyportföljer och snöstormars namnsignatur