Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Nu kör vi!

2014-01-21

Yrvaket och med håret på sned dök de upp en efter en denna arla torsdagsmorgon, laddade inför en resa utöver det vanliga. Kalmar-Stockholm, Stockholm-New York var resrutten. Fyra dagar som skulle bli minnesvärda.

Konferensdagarna delades upp i tvåtimmarspass där diskussioner och utbildning blandades upp med intressanta studiebesök. Mäkleri på Manhattan kontra mäkleri på Kvarnholmen är en viss skillnad.

Så bagaget var fyllt till bredden när vi på måndagen landade på svensk mark igen. Det var fyllt med tips, erfarenheter, kunskap, upplevelser och fantastisk samvaro. Vi har fått med oss det vi ville från vår resa. Allt det som krävs för att göra vårt mäkleri än mer attraktivt och där vi funnit det embryo som ska forma vår mäklartjänst framöver.

Jag och mina anställda tillbringar mer vaken tid med varandra än vad vi gör med våra familjer. Därför är vikten av en väl sammansatt grupp otroligt viktig, och vid sådana här tillfällen är respekten och omtanken om varandra a och o. Vi levde tillsammans dygnet runt i fyra dagar, och om du hörde våra samtal, alla skratt och all värme hos det här gänget skulle du, precis som jag, bli varm i hjärtat.

Nu sitter hela gänget på en buss som tar oss från Kastrup till Kalmar. Imorgon går statskottet. Det startskott som ska ge oss en bra fart året som kommer.

Läs gärna min text om starten på vårt 20-års firande - den finns publicerad i Kalmarposten och även på vår Facebooksida.

Nu kör vi!