Bloggen

...och så ska man sälja hus också

Skrevs den 16 april 2013

Oj, vilken vecka jag är inne i! I fredags hade vi ”vernissage” med ungefär hundra nära och kära på kontoret – vi visade våra nya kontorsväggar som är tapetserade med ett personligt foto. Dessutom har vi skapat två nya kontorsrum – vi växer. Fredagen började redan halv åtta på morgonen med att hela gänget körde ett glödyogapass innan det var dags för kontorets månadsmöte. Under den dryga timmen dök det upp rätt många nya kroppsdelar och muskelfästen som jag tidigare inte kände till. Men det gjorde gott både för kropp och själ. Dagen innehöll dessutom en hel del diskussioner samt en utbildning i ”bilden som verktyg”.

Helgen innehöll mycket träning men också en söndag då jag för ovanlighetens skull var både ledig och träningsfri. Så det blev en liten åktur till bland annat mysiga Gårdby café på östra Öland.
Den här veckan är det kundaktivitet på kontoret för de som sålt eller köpt av oss. Tillsammans med den otroligt alerta resebyrån Big Travel har vi en inspirationskväll om Barcelona. För mig blir det dessutom medverkan i P4 Kalmar och radarparet Krusell och Palms eftermiddagsprogram.
Som om inte detta vore nog kör vi ytterligare en kundaktivitet med Porsche på torsdag, och på kvällen får några kunder följa med på Kalmar FF-Elfsborg. Fredag morgon lyfter sedan planet mot Bromma för möte med övriga danska konsuler i Sverige. Dagen avslutas sedan med smokingmiddag på danska Ambassaden - fint ska det vara.
Det är barnfri vecka så det är jobb i princip dygnet runt, för jag ska ju sälja hus också. Jag fick återigen frågan om jag mäklar för fullt. Jajamensan, visst gör jag det - det är ju det roligaste jag vet. Men träningen då, tänker ni då? Fem timmar cykel i lördags plus löpning direkt efter, ledig söndag, cykelintervaller måndag kväll, simning tisdag lunch, gympass mycket sen tisdagkväll, löpintervaller före jobbet på onsdag, cykelpass före jobbet på torsdag, på fredag hoppas jag att hotellet kan skaka fram ett gym - och så avslutar vi veckan med 20 km löpning på lördag. Visst är livet fantastiskt? Bara man utnyttjar det på rätt sätt.
På bostadsfronten så är det också full fart, så jag lever just nu med ett leende på läpparna dygnets 24 timmar. Avslutningsvis så vill jag bara berätta att härliga Madeleine blev månadens medarbetare hos oss.
Ha en skön vecka!/Pontuz

s namnsignatur