Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]uzlofgren.se

Om tjuvar och donatorer

Pontuz LöfgrenPontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare 2018-05-23

Årets vackraste tid är här och med den följer ett hiskligt tempo på jobbet… Det är förstås vackert det med, men på ett annat sätt. Så nu gäller det att låsa och bomma igen för alla eventuella tidstjuvar och hitta en och annan tidsdonator för att allt ska funka i livspusslet.

Det här är den tid på året då gänget på jobbet samlar sig likt ett idrottslag. Sammanbitna, fokuserade, målmedvetna och fast övertygande om att se till att alla blir vinnare – detta med ett leende på läpparna och med ett härligt go. Vi har kört så länge tillsammans att alla vet när det är dags att bita ihop för att kunderna verkligen ska få ut det maximala av oss.

Trots att många pratar om oro på marknaden görs det många affärer, men kanske på en annan nivå än för ett år sedan. Vi kommer att runda av maj med drygt 250 kontrakterade affärer  så här långt i år, vilket bara är ett tiotal färre än motsvarande period förra året – och det var ett rekordår. Så bostäder fortsätter att byta ägare och vår samlade erfarenhet är helt avgörande för att hantera den nuvarande marknaden och finnas där för alla. Det gäller att följa författaren Alan Loy McGinnis kloka ord: ”Fokusera på din potential istället för dina begränsningar”.

Mitt upp i allt detta har jag bestämt mig för att jag verkligen vill göra det där bästa av varje dag. Och förra veckan var jag verkligen i nuet. Jag kände att wow, vad jag hann med mycket. Jag hann med mig själv (vilket oftast kommer rätt långt ner på listan), löste en massa grejer på jobbet, försökte finnas där för medarbetarna, ägnade tankar åt vänner, förädlade kärlek och fanns där för mina barn.

Och på tal om tidseffektiv… så blir det ett kort blogginlägg den här veckan. Må väl!

Pontuz Löfgrens namnsignatur

Pontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare