Bloggen

Ovanligt många annonser

Skrevs den 12 april 2017

I dagarna har du säkert sett våra annonser i Kalmarposten och på olika webbar. Det hoppas jag i alla fall att du har – detta är nämligen vår första kampanj i år, där vi vill berätta hur hårt vi, våra mäklare och våra assistenter jobbar för att verkligen förstå våra kunders tankar och behov.

Som fastighetsmäklare får vi aldrig glömma att vi har ett stort ansvar. Att sälja eller köpa en bostad är ju något som påverkar hela livssituationen en lång tid framöver. Och vi vill att bostadsaffären ska bli ett sånt där tillfälle som både säljaren och köparen tänker tillbaka på som ett vägskäl där livet tog en bra riktning. Det är det som driver oss varje dag.

Det krävs inte bara hårt jobb och en djup kunskap om marknaden, utan också en alldeles särskild känslighet för varje unikt uppdrag och en förmåga att lyssna och förstå sina kunder. Ingen väljer ju mäklare för att de är bra på att prata kvadratmeter och planlösningar. Man väljer mäklare för att de är bra på människor.

Det kanske kan uppfattas som skryt när jag återkommande berättar om resultaten av våra nöjd kund-undersökningar. Men för mig är det framför allt en stor stolthet över vad mina kollegor och arbetskamrater presterar år efter år – och ändå slår de sig aldrig till ro. Det är därför vi får ”ovanligt nöjda kunder”.

Nu hoppas jag bara att vårsolen behåller sitt grepp och att ni alla får en förträfflig påskhelg. Själv firar jag den med några dagar på Mallorca där det blir såväl jobb som avkoppling

Ovanligt många annonsers namnsignatur