Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

​På väg mot 25

Pontuz LöfgrenPontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare 2019-09-30

Hur många är ni på kontoret nuförtiden? Hur stora ska ni bli? Det är två frågor som dyker upp rätt ofta. Och varje gång får jag stanna upp och fundera lite. Ni som dagligen följer oss i sociala medier kunde dessutom konstatera att det dök upp två nya ansikten i onsdags, vilket innebär att vi nu är totalt tjugo medarbetare på företaget.

De två nyförvärven som snart börjar hos oss är Johanna och Toffy. De är en del i den vision vi har för företaget. Vi kommer att fortsätta växa, dels i antalet fastighetsmäklare men ännu mer hos teamet som jobbar kring oss mäklare. Vi tänker nämligen fortsätta leverera en mäklartjänst som är lite utöver det vanliga och då behövs ett komplett team.

Idag är vi rätt ensamma om att ha tjänster som kundvårdare, egna professionella fotografer, stylister, erfarna och högt utbildade assistenter, ekonomifunktioner och projektledare. Allt detta krävs för att vi med gott samvete ska kunna säga att det är skillnad att anlita oss – du ska helt enkelt få något extra; något som ger dig som uppdragsgivare mycket mer och ett bättre slutresultat. Och det är viktigt för oss att alla känner detta.

Vår fortsatta expansion kommer att handla framför allt om tjänster inom vår bildgrupp (fotografer/stylister och sociala media) men även rekryteringar för att möta den stora efterfrågan på oss inom nyproducerade bostadsrätter och kommersiella fastigheter. På villa- och bostadsrättsidan är vi däremot kompletta när de mäklare som nu deltar i vårt traineeprogram blir flygfärdiga.

Den här uppställningen gör oss faktiskt till ett av de största fristående mäklarkontoren i Sverige. Och det är i och för sig jättekul, men inte jätteviktigt. Jätteviktigt är däremot att du som kund är nöjd. Det är faktiskt den enda anledningen till att vi idag är 20 anställda, på väg mot 25.

Pontuz Löfgrens namnsignatur

Pontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare