Bloggen

Palma, Nybro och Mönsterås

Skrevs den 20 februari 2019

Redan innan vi kommit ut över Medelhavet började jag nysa – ett gott vårtecken, även om det kanske var mer mentalt på 8 000 meters höjd och rätt pollenfritt. När vi sedan promenerade ut från Palma flygplats i torsdags kväll fick jag den där härliga känslan som infinner sig när det är 16-17 grader, det doftar nyklippt gräs och det är fåglar som kvittrar. Årets premiärtur till Mallorca började bra och energidepåerna stod redo att fyllas.

Jag, Adriana och våra två bästa vänner hade tre dagar framför oss. För oss grabbar stod cykelträning på schemat medan det på tjejernas schema nog stod allt annat än just cykelträning.

Kritvita cykelben fick slita hårt fem-sex timmar om dagen, och nu när jag sitter på planet hem är benen väldigt tacksamma för att vi inte stannade fler dagar. Att jag varit ute ur ”Ironman-rullarna” ett par år nu straffar sig direkt när träningsdosen ökar.

De här dagarna ger mig otroligt mycket. Givetvis en rejäl energiboost eftersom vi hade mellan 16 och 19 grader varje dag. Men dessutom kicken av att två vänner får långa träningsrundor tillsammans där djupa samtal och skratt blandas med svett, stånk och affärsmässigt erfarenhetsutbyte. Allt det där vi aldrig hinner med hemma och som ger sådan hävstång såväl personligt som affärsmässigt.

Väl här hemma så har Kalmars bostadsmarknad börjat vakna ur sin vinterdvala. Många börjar förbereda vårens försäljningar så vi mäklare börjar få bråda dagar.

Vi kommer dessutom nu att börja introducera oss lite hårdare på två nya marknader som vi bara rört oss i sporadiskt. Centrala Nybro och centrala Mönsterås är två platser vi känner väl och som känner oss väl – ett bra embryo till starten på ett gott samarbete. Vi utgår från vårt Kalmarkontor men kommer att ha en väl utarbetad närvaro. Så välkomna med en signal om ni önskar pröva en ny mäklartjänst med ett mer kundinriktat fokus!

Pontuz Löfgrens namnsignatur