Bloggen

Poker, konstvernissage och fars dag

Skrevs den 7 november 2009

Fredag kväll, en intensiv vecka är till ända. Hemma sent. Veckan rinner av. Ett glas rött och ridån börjar falla. Fick dock upp den igen med en dubbel espresso och lite choklad.

 Har haft ett par sena kvällar denna vecka. I onsdags var det goa grabbgänget som träffades och hade pokerturnering med marker som insats. Eftersom jag gick vidare till finalbordet (helt utan pokererfarenhet) hann klockan passera midnatt. Större delen av de 21 grabbarna drack öl men jag var ståndsmässig och höll mig till kaffe ... mängder av kaffe. Det fick jag betala för när jag gick och lade mig vid halv ett-tiden. Klockan rusade iväg medan jag fortfarande var pigg som en femåring i en godisbutik, och plösligt var klockan 06.30 och det var dags att hasa sig upp - lindrigt pigg.

 Torsdagen var fylld med inspiration. Började med ett möte som kommer att revolutionera mäklarmarknaden i Kalmar. Jag känner att det är dags - igen - att hitta på något som driver branschen framåt ytterligare ett steg. Dagen fortsatte med uppstartsmöte för Lillviken, det mest intressanta projektet sedan Varvsholmens första spadtag togs. Därefter var det dags att låta ett lokalt företag ta del av vårt arbete i Mäklaralliansen, Sveriges starkaste sammansättning av mäklarföretag. Försöker få ett företag i Kalmar att hantera 12 000-15 000 bostadsaffärer. Vore kul om vi i "lilla Kalmar" kan få hem en affär då allt annat är centrerat till Stockholm.

 Kvällens begivenhet var Åsa Häggfors (www.asa-haggfors.se) vernissage som finns att skåda på vårt Växjökontor. Som sig bör var där vackra människor, snittar och bubbeldricka. Jag förstod snart att konst är ett ämne jag bara skrapat på ytan. Jag tyckte jag såg en sak i tavlorna - men konstnärinnan såg visst något annat. Ja, en hel del annat faktiskt.

 Grej of the day. På Google kan man som företag ange sökord för att komma högt på olika sökningar som görs. Dessa sökord betalar man för. Igår fick jag reda på att ett mäklarföretag i Kalmar har Pontuz Löfgren som sökord. Nej, jag skojar inte. Förmodligen väldigt begåvat, men knappast bra för egot hos denna företagare? Men jag tycker det är jättekul och bjuder gärna på mitt namn - utan det kanske de inte hade haft några sökningar alls :-)

 Helgen är duktigt uppbokad. Imorgon blir det fotboll med tillhörande bastubad och på söndag har jag en överraskning till tjejerna hemma, fast det egentligen är jag som ska överraskas på söndag. Därefter är det jobb och sedan - håll i er nu - min Yoga-debut. Ska bli hur kul som helst.

 

Önskar dig en skön helg!

Nästa vecka blir det Yogarapportering

 All the best/Pontuz

 

 

Poker, konstvernissage och fars dags namnsignatur