Bloggen

Pussel, proffs-sparring och finförsäljning

Skrevs den 19 mars 2012

Har ni tänkt på hur snabbt tre dagar kan gå? Helgen som gick var en sådan raketsträcka. Jag inledde fredag eftermiddag med ett träningspass tillsammans med världens bästa Rosenlund. Att få annan tid än kontorstid tillsammans gillar vi bägge två och det är alltid nära till skratt likväl som att livets allvar diskuteras. Ni läste väl Mattias blogg i veckan om hans framfart i Kronoberg? Det ser bra ut där nu.

Lördag och det var dags att ta itu med allt jag planerat för döttrarna. Planerna gick dock snabbt i kras när två av tre kände sig krassliga. Så det fick bli en mysig hemmadag med pyssel, lek och pusselläggning istället. Jag satt dock rätt snart ensam vid köksbordet med 250 pusselbitar som skulle bli Madickens hemby - tålamod är inte chattgenerationens styrka direkt. På söndagen var det dock lite piggare i lägret så vi kom i alla fall utanför husets väggar. En bra helg trots lite snoriga näsor.

I lördags var det dessutom dags för premiärturen på cykel utomhus. Visst var det lite kallt och blåsigt men känslan av att komma ut och cykla var härlig. Hade tänkt ett ensampass på ett par timmar men upp mot Bäckebo-metropolen så fick jag sällskap med "proffs-Balken". Vet inte om det var bra eller dåligt men snabbt gick det hemåt Kalmar.

Att cykla med en proffscyklist kan vara lite frustrerande (även om det med just Sebastian är riktigt trevligt). Han pratar och sitter upprätt och grejar med utrustningen. Jag ligger på hans "rulle" och undrar hur f-n jag ska orka hela vägen till Kalmar. I Lindsdal skildes vi åt då Sebastian skulle möta upp ett gäng för en fika i Nybro - drygt fyra mil bort. Jag hoppade den fikan och sa hej och tack.

Sveriges mest spännande försäljningsuppdrag kan jag nu offentliggöra. Vad sägs om en konferensanläggning/lyxbostad med sjöläge och viss landsutsikt? Dämmans Fyrplats finns numera till salu hos oss. Vi har tagit över uppdraget från den mest mediefrekventa mäklare vi har i Sverige: Fredrik Eklund. Hoppas att vi, med ett annat arbetssätt, kan vara mer lyckosamma än Fredrik och hans team varit. Bland annat det här fanns att läsa om Fredriks uppdrag när det begav sig. Kolla denna länk.

Vi kör snart igång vår lansering vilket bland annat innebär annonsering i rysk media. Jag har bestämt mig för att få den här affären - och då brukar det bli så. Priset är 25 miljoner vilket måste anses överkomligt för denna världsunika fastighet.

Ny vecka med allt från Stormöte till föreläsningar och andra spännande möten.

Önskar alla en fin vecka!

Pussel, proffs-sparring och finförsäljnings namnsignatur