Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]uzlofgren.se

Siktet inställt - nu åker vi!

2012-01-19

Världsrekord. Ja det känns nästan så. Världsrekord i viktiga möten som har tagit mycket energi. Som företagsledare handlar det många gånger om att skilja på person och profession. För mig går alltid mina anställdas trygghet i första hand – jag ska se till att deras framtid är tryggad.

Ibland kräver detta att jag får ta beslut som är svåra men som är ett måste för att företaget ska fortsätta blomstra och för att vi ska kunna lyfta med ytterligare ny energi. Denna vecka har inneburit att säga nej tack till företag med personer jag tycker om, men där vårt företags fortsatta framgångssaga måste gå först. Nu får nya samarbetspartners vårt förtroende  vilket känns oerhört inspirerande. Men som sagt, alla beslut man måste ta som företagsledare är inte roliga.

Imorgon bär det av för kickoff. All ammunition är laddad, siktet är inställt, målet är inom synhåll. Nu finjusterar vi det sista, sätter fingret på avtryckaren - efter de här två dagarna går skottet av med full kraft mot målet. Aldrig har vi varit bättre rustade såväl resursmässigt som personellt och ekonomiskt. 2012 kommer att bli ett kanonår!

Ekerum heter årets kickoff-anläggning, där vi fått ett oerhört proffsigt bemötande under förberedandefasen. Stort tack till Henric och Magnus så här långt! Som vanligt blir det "live-blogg" under de här dagarna.

Stort grattis till Kalmar FF som nu lanserar Ronny Nilsson som ny(gammal) ordförande. Trygg, stabil, erfaren och med oerhört stor klubbkänsla. Dessutom i "rätt fas" i livet. Ett klockrent förslag. Att dessutom Jonas Persson och Thomas Johansson väljs in känns också spännande. Den styrelse som formas nu kan vara en bra förvaltare - det jag hoppas på är att de dessutom vågar vara spännande, vågar ta beslut och vågar lyfta Kalmar FF ytterligare en dimension. Spännande.

I veckan blev det en radiointervju. Lyssna genom att klicka här

Nähe - dags att dra mot Öland. Två intensiva dagar väntar.

Hörs snart igen

Take care