Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Som det alltid borde vara

Pontuz LöfgrenPontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare 2019-04-24

Sakta sänker sig planet mot marken. Mallorcas bergsformationer övergår till grönska på mittlandsplatån. Söder om landningsbanan ligger havet så underbart blått och nästan stilla. En otroligt intensiv period övergår i några dagar tillsammans med mellandottern Junie. Tre dagar då bara vi två ska umgås, träna (jag har bara fyra veckor kvar till min "Ironmancomeback") och träffa våra Mallorcavänner.

Medan Junie umgås med sina vänner har jag med mig en hel del arbete, som ska struktureras upp för att skapa ännu bättre förutsättningar för företaget i stort och för medarbetarna på individnivå. Ett krävande, viktigt och spännande arbete.

Efter våra tre dagar kommer sedan resten av den stora familjen: mina två döttrar Linnie och Fidelie, Adriana och hennes grabbar, flickvänner och pojkvänner och dessutom mina föräldrar. Hux flux så har lugnet med Junie blivit elva personer som lever påsken tillsammans. Underbara långmiddagar hemma och ännu större middagar då fler vänner ansluter. Spontant, enkelt och med mycket skratt och bus.

Familj och vänner, cykel och havssimning, fokuserat arbete och tid för strategiskt tänkande. Om jag får välja hur en drömvecka ska se ut så är det nog precis så här!

Pontuz Löfgrens namnsignatur

Pontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare