Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

​Stjärntrion Junie, Emma och Carin

Pontuz LöfgrenPontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare 2021-05-25

…Och så swishade det bara till så tog plötsligt ytterligare en dotter klivet ur dotterfabriken och in i vuxenvärlden i och med förra veckans 18-årsdag. På många sätt är hon ju nu vuxen med allt som det innebär, men i ett pappahjärta känns det som om det är bitar kvar som kanske måste komplettera pusslet innan vingarna ska bära fullt ut… men så lär jag nog känna hela livet. Grunden har jag lagt och jag kommer alltid att finnas här oavsett vilken siffra det står på födelsedagstårtan. Rent juridiskt är i alla fall mitt uppdrag utfört i och med 18-årsdagen och jag är en stolt pappa till en klok och driven dotter med ett hjärta av guld.

Förutom ett underbart födelsedagsfirande för Junie har det varit full fart på jobbet i veckan. Vi är inne i årets mest hektiska period och det är häftigt att se hur väl allting fungerar trots att tempot är högt. Alla gör ett fantastiskt jobb.

Som jag har nämnt tidigare kan vi inte få nog av duktiga medarbetare och därför kunde vi i veckan välkomna Emma Lindberg. Hon kommer att komplettera vår duktiga och otroligt viktiga assistentgrupp. Varmt välkommen, Emma!

För några veckor sedan lovade jag ju att jag skulle presentera ytterligare ett nyförvärv. Vårt traineeprogram har visat sig vara rena stjärnfabriken så det är ett koncept vi fortsätter med. Efter en gallring bland ett 50-tal sökande plockade vi fram en handfull duktiga ungdomar som fick vara på slutaudition för att antas i vårt program.

Vårt traineeprogram pågår i två år där den antagna kombinerar studier med arbete på firman under studietiden. På så sätt får vi en färdig mäklare redan samma dag som de erhåller registreringen och har dessutom två års erfarenhet av vad mäklaryrket innebär. Vi välkomnar därför Carin Carlander till oss. Hon börjar sin anställning nu i juni så våren 2023 kommer en ny mäklarstjärna att resa sig mot himlen.

Nu: en ny vecka att ta tag i…

Pontuz Löfgrens namnsignatur

Pontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare