Bloggen

Stolt, glad och rörd

Skrevs den 13 mars 2019

”Med hög energi, lokalt engagemang, personlig känsla och blandade hyss, har ’Årets Marknadsförare’ huserat om i sin bransch. Utan att göra avkall på det långsiktiga varumärkesbyggandet har man gått från ’ensam är stark’, till ’tillsammans är vi snudd på oslagbara’. Ingen nämnd, ingen glömd men namnen på medarbetarna som flyttat in i vårt medvetande är många.”

Så lyder motiveringen till vinnaren av priset Årets Marknadsförare i Kalmar – och det var vi som vann! Vi är så fantastiskt glada, så oerhört stolta och vi har fått ytterligare en bekräftelse på att det vi gör är så rätt. Vilket år vi har haft! Först Sveriges mest rekommenderade mäklare och nu Årets Marknadsförare.

I mäklarbranschen är det två saker alla strävar efter: ett gott renommé och att kunna erbjuda sina kunder bästa möjliga synbarhet. Så för oss är de här två utmärkelserna svindlande. Jag vill skicka ett speciellt tack till Mirata Dani som hjälper mig med marknadsföringen och dessutom ett stort tack till vännerna på Wilson som gör våra idéer vackra och gångbara i rätt kanaler.

Innan lördagens guldfest övergått från prisutdelning och middag till nattens begivenheter satt jag dock redan i bilen mot Norrköping. Jag plockade upp min mellandotter Junie – världens bästa resesällskap! – hos en kompis vid elvatiden och några timmar senare smög vi in på Scandic i Norrköping för att få några timmars sömn jämte yngsta dottern som lördagstävlat (pallplats tillsammans med bästisen Isabell) och äldsta dottern som coachat sin lillasyster.

Strax efter sex på morgonen ringde väckarklockan. En ny discodansdag stundade med håruppsättning, tejpning av skavanker, smink, frukost, uppvärmning och sedan ”lineup” klockan nio. Två minuters dans och en pallplats senare var vi åter ute på E22 på väg hemåt – en något sliten men nöjd familj. Väl hemma efter lunch åker döttrarna genast iväg och dansar, för att komma högre upp på pallen nästa gång. Vet inte vem de brås på…

Innan jag själv ska iväg på ett pass vill jag bara ägna alla er, som gästade oss på onsdagens Välgörenhetsgala med fantastiska Paolo Roberto, ett stort tack. Tillsammans kunde vi skänka 121 000 kronor till den fond vi skapat för barn och ungdomar i ekonomisk utsatthet i Kalmar. Det är sådana här kvällar som gör skillnad för många och för hjärtat.

s namnsignatur