Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

”Suede – douze points”

2012-05-03

Att ha barn som tävlar i bedömningssporter är riktigt plågsamt. Så tycker nog många föräldrar med mig. Man vill så väl för sin, i det här fallet, fantastiska dotter. Jag har tillbringat min första maj på Sandra där jag sett alla fantastiska flickor och pojkar danstävla. Och jag har hört arga och besvikna föräldrars kommentarer. Jag känner mig lite väl partisk för att kommentera eventuella finalplatser och pallplatser. Kan bara konstatera att dottern gjorde bra ifrån sig, är nöjd och glad. Vad mer begära?

Från den ena bedömningen till den andra. Vi lever i en fotbollsstad där alla är FF:are i medgång och alla är tränarutbildade i motgång. Just nu haglar det kritik mot laget och tränaren. Jag kan väl hålla med om att vi som supportrar och sponsorer gärna önskat fler poäng, och kanske mer av vissa individer då de trots allt har detta som yrke. Men vi ska också veta att det kan vända snabbt - ett par spelare in i truppen och kritiken kan omvandlas till lovsång. Jag får säga som legendaren Bert Karlsson sade inom sin genre: "Man är aldrig hetare än sin senaste hit".
Vår senaste hit tycker jag är den nya layouten på tidningen Välkommen Hem, tidigare "Dörr till dörr". Jag tycker den blev riktigt bra med de små förändringar som gjorts. Hoppas du tycker detsamma. Samtidigt som vi lanserar vår nya tidning lanserar vi en tävling på vår Facebooksida. Gå in och "gilla" så är du med i utlottningen av två biljetter till Kalmar FF med tillhörande middag och VIP platser-på läktaren.
Om du dessutom är i bostadsbytartankar just nu så ska du kontakta oss - vi har en tävling på G även där. Lämna din bostad till försäljning under maj månad och du kan vinna en resa till Karibien för två personer. Så allt är ungefär som vanligt - det händer grejer hela tiden.
Jag har en skara medarbetare kring mig som presterar fantastiska resultat. I onsdags förra veckan satte jag upp ett väl tilltaget säljmål, med resultat och hög exceptionellt hög kundnöjdhet som mål för de sista dagarna i april. Alla jobbade all vaken tid och några dagar senare hade vi ytterligare sju klara affärer, nöjda köpare och säljare. Dessutom hade undertecknad lovat ett kalas under den förtäckta beteckningen "Klorofyll", som inte har med alkohol att göra. Vad det är? Det får ni veta efter den 16 maj.

Nu landat i soffan efter dagens cykelintervallpass

Take care/Pontuz