Bloggen

Svensk sommar på Mallis

Skrevs den 4 oktober 2011

En vecka springer snabbt förbi. En vecka på Mallorca som inneburit en del jobb, mycket familjetid och dessutom en hel del träning. Allt detta i trettiogradig värme – underbart. Att vara på Mallorca i månadsskiftet september-oktober är som svensk sommar när den är som allra bäst. Det är betydligt mindre folk på stränderna, framförallt i de små undanskymda vikarna som inte så många känner till. Vi får hundraprocentig uppmärksamhet på restaurangerna (servicegraden är hög även annars) och allt är på något sätt lite mer avslappnat. Jag vill återigen vädja till er alla när ni är på Mallorca: glöm allt vad Alcudia, Magaluf och Palma Nova heter – det är inte det riktiga Mallorca. Åk till de mindre ställena – köp en flygstol och hyr en bil, det är ett tips ni kommer att uppskatta.

Nu sitter jag hemma i Kalmar igen med mina två äldsta döttrar som måste hem till skolgång, Lena och yngsta dottern Fidelie valde att stanna några dagar extra. Nu blir det till att lägga pusslet rätt hemma med allt vad läxor, aktiviteter och hushållsarbete heter. Redan idag, första dagen, var det läge för en beställning till svärmors bolag - en order till Britt AB. Måste vara ett av Sveriges mest plikttrogna och lojala företag som finns. Inte en anmärkning på första dagens jobb. Bra där Britt!!

Precis som jag förutspådde på planet till Mallorca skulle vårt försäljningsrekord slås under september. Så blev det också - vi gjorde ungefär tre affärer per arbetsdag vilket i vår värld är rätt mycket, även om man ser det nationellt. Men nu är det ny månad med nya målbilder. Det firades lite på kontoret i fredags och nu när första veckan i oktober inletts så händer det grejer direkt. Hela teamet enades på måndagens morgonmöte om att vi kanske skulle göra den bästa oktober som vi någonsin gjort. Klart vi ska! Inga baksmälla att prata om här inte - eller rättare sagt så är det väl så att baksmällan aldrig får smyga sig på, festen fortsätter. I vårt fall är fest och yra att göra fler kunder nöjda - det ska vi göra den här månaden också.

Är du en "hemnetoman", ett inredningsfreak eller bara en rumsfluktare? Vi botar numera din abstinens på vår nya Facebooksida - Pontuz Löfgren Inspiration  In och "gilla" så att du inte missar något.

Ny go film som visar vilken mäklarbyrå som ger sina kunder, inte lite mer, utan mycket mer. Kolla länken här  Stor eloge till vår egen "BamseBruno" som är vår fantastiska fotograf


Nu är vi inne i en ny fantastisk månad. Solen går upp och bjuder nya utmaningar.

Var rädda om er!

Svensk sommar på Malliss namnsignatur