Bloggen

​TACK ALLA!

Skrevs den 4 augusti 2020

Jag är så tacksam över den vecka jag just fått uppleva i samband med min 50-årsdag i onsdags. Jag vill börja med att tacka alla er som har gratulerat mig i sociala medier med hälsningar och fina ord – jag är så tacksam och rörd. Tack!

På självaste födelsedagen i onsdags höll vi firandet i kretsen av de allra närmaste, vilket blev en lugn och fin dag. Skönsång på morgonen och lite god mat och dryck framåt kvällen.

I lördags hade jag sedan förmånen att fira med mina vänner; vänner som på något sätt betytt något, betyder något eller kommer att betyda något för mig på ett eller annat sätt i mitt liv. Vi körde ett litet White Party med mingelmat, lite skön musik, något litet uppträdande och allt detta ackompanjerat av en underbar sommarkväll. Jag fick ett firande precis som jag önskat och det värmer mitt hjärta att så många ville uppvakta mig och förgylla min kväll.

Jag lämnar 50 händelserika år bakom mig och tar med mig de erfarenheter jag skaffat i livets olika skeden. Jag ser fram mot 50 nya år där nya livsmål ska införlivas. Och jag ska göra det med tidigare erfarenheter som min ledstjärna för att nu precisera lycka och se till att livets viktigaste delar får stå i centrum.

Det nu är dags för ytterligare en arbetsvecka innan jag tar med mig döttrarna ner till Mallorca på fredag för en semestervecka som får bli den sista vilan denna upphackade sommar.

Önskar alla en fortsatt fin vecka!

Pontuz Löfgrens namnsignatur