Bloggen

​Tack igen!

Skrevs den 28 september 2021

En på så många sätt underbar vecka har passerat. Från djupet av mitt hjärta vill jag tacka alla er som har gratulerat och uppmärksammat oss på olika sätt. Vi är stolta, glada men också ödmjuka. Vi är ödmjuka eftersom vi vet att detta ställer ännu högre krav på det jobb vi utför åt alla er som anlitar oss. Krav som vi gillar och krav som är en härlig utmaning om vi ska lyckas upprätthålla – och överträffa – det arbete som har resulterat i de här utmärkelserna.

Jag får ta till ett av Bert Karlssons många berömda citat: ”Man är aldrig hetare än sin senaste hit”. Men nu ser vi framåt och vi har en spännande höst framför oss, vilket ni snart kommer att upptäcka.

Det finns mycket att glädjas åt även utanför mäklarlivet. Jag har verkligen njutit av en fantastisk helg med strålande sol och där äldsta dottern (som studerar i Göteborg) varit hemma på besök, vilket har inneburit en del dotter-pappa-tid. Dessutom hade jag en ledig söndag då jag vaknade så pass tidigt att jag fick möta soluppgången. Hur många gånger i livet har man kunnat börja sista söndagen i september med morgonyoga utomhus, frukost på altanen och sedan bara fortsätta dagen med bland annat en fantastisk lunch – allt i strålande sol och skön sensommarvärme?

Nu kommer en annan milstolpe när restriktionerna släpper lite senare i veckan. Jag antar att vi kommer vara som kalvar på grönbete… bra eller dåligt är väl kanske en diskussion vi ska lämna utanför den här bloggen. Var fortsatt rädda om er där ute!

Pontuz Löfgrens namnsignatur