Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]en.se

The final countdown

2013-08-16

Jaha mina vänner. Vem kunde tro att jag skulle sitta här en gång till? Nu är det bara nio timmar kvar innan starten går. Var ute på vågbrytaren, där starten går klockan 07.00 imorgon, nu på eftermiddagen. Det blåser rätt rejält där ute. Imorgon gäller det för mig att tänka på att triathlon är simning-cykel-löpning. Det är ingen simtävling, det är inte där det avgörs. Ni vet ungefär hur mycket jag gillar det momentet.

Cykeln är incheckad, grejerna är packade, planen för loppet är klar. Väckarklockan står på 04.45.

Ni är många som stöttat mig under det här året och jag är otroligt tacksam för ert stöd. Jag har haft glädjen att träna med Jonas Carlander och Johan Flobecker stora delar av året. Det är den glädjen och den förtroliga vänskap vi haft som hela tiden givit mig bränsle att köra alla dessa träningspass. Likväl som Malin Fredriksson, Jesper Johansson, Stellan Johansson och Sebastian Balck som varit "teamet" runt mig. Jag har arbetskamrater som stått ut med allt träningstugg och backat upp när det behövts, tack till er.


Linnie, Junie och Fidelie. Ni säger ofta att det är självvalt att stiga upp 04.45 för att jag ska hinna träna innan jag väcker er och gör er klara för att gå till skolan. Det är sant. Det är också sant när jag säger att jag kanske inte heller i år vinner Ironman fast jag tränar så mycket och inte pratar om annat. Vilket ni tycker är konstigt. Jag hoppas bara att jag uppfyllt min ambition att inte ta er tid för att uppfylla min dröm. Jag älskar er över allt annat och min målbild imorgon är att jag kramar om er efter mållinjen. Gärna innan klockan 18.

Tack Adriana

Ser fram mot morgondagen med skräckblandad förtjusning.

Det börjar bli dags hörrni - vi syns längs banan

Tack för allt stöd inför morgondagen.

Allt gott/Pontuz (1386)