Bloggen

​Tillbaka till framtiden

Skrevs den 19 november 2019

Det är en händelserik vecka som vi nu kommit in i en bit. Onsdag innebär nämligen att jag ska får backa bandet cirka 35 år i mitt liv (vad hemskt det kändes att skriva) till tiden hemma i födelsebyn Habo. Och i frireligiösa Habo så gick man i kyrkan eller idrottade. Jag valde bägge initialt men så småningom blev det idrott för hela slanten och framförallt bandy – alltså riktig bandy, på is. Jag var rätt hyfsad på det där och redan som 13-åring gjorde jag debut i division två. Det ledde till att jag bland annat fick prova på att träna med toppklubben Vetlanda BK.

Nu ska jag dit igen. På onsdag ska jag ta med mig grabbarna på kontoret för att kika på riktig bandy i Vetlanda. Vetlanda har nämligen Pontusmatchen på onsdag. Med tre spelare i laget som heter Pontus och hemmamatch den 20 november på Pontusdagen krävs det givetvis en matchsponsor som heter Pontuz. Det här kan bli kul på riktigt!

Torsdag och fredag blir det sedan Stockholm för mig, Mirata och Selma. Det är stora ledaskapsdagen, middag med samarbetspartners och sedan ett par viktiga möten på fredagen. Därefter går flighten ner till Palma för en träningshelg med min mellandotter Junie och som avslutning möten med våra samarbetspartners på måndag.

Det är dagar som innebär mängder med möten med både kära gamla bekantskaper och nya intressanta människor – allt i ett högt tempo... precis i min smak. Utan dessa möten utanför våra kommun- och landsgränser slutar jag och vi på företaget att utvecklas. Och då skulle vi inte kunna leverera den bästa mäklartjänst Kalmar kan förvänta sig, vilket är precis det vi vill göra – jämt! Och dessutom är kunskap alltid lätt att bära.

Ni som följer oss, och mig, i de sociala medierna (Instagram och Facebook) kommer snart få vara med på en helt annan resa. Den resan innebär att vi nu påbörjar arbetet för att skapa Sveriges modernaste mäklarkontor. Om du inte redan följer oss så börja bums – det vore så kul om ni vill följa det vi ska skapa nu. Och till sist det allra viktigaste: om en månad vänder det, hörrni. Dagarna blir längre och ljusare igen. Jag längtar…

Pontuz Löfgrens namnsignatur