Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Tipp tapp

Pontuz LöfgrenPontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare 2014-12-22

… tipp tapp, tippe-tippe-tipp-tapp… Näää – det är inte de små tomtenissarna som kommer. Det är mina egna små tomtar som trippar ut på välförtjänt julledighet. Jag har världens bästa mäklarnissar, mäklarnissor och mäklarassistentnissor, och till skillnad mot andra nissar och nissor de här dagarna så får de nu lite ledigt. Även om inte alla är lediga samtidigt, det går tyvärr inte då mäklarverkstaden måste vara igång även i mellandagarna.

För egen del låter jag nu min mor efter 44 års omtänksamt och kärleksfullt julpysslande istället få bli ompysslad av mig. Julen flyttas från lantlig gård (oftast i vinterskrud) i Vetlandaskogarna till mild ö på Boholmarna.

Redan förra helgen gjorde jag ett eget julrecept på köttbullar och rullade nära 200 stycken. Och inte bara det – sill och strömming lades in, sillsallad rördes ihop, skinkan griljerades, patéer gjordes och så vidare. Det mesta för egen hand. Att laga mat är min terapi och i långa stycken min passion så det har varit ett rent nöje.

Nu ser jag fram emot julfirandet med mina nära och kära och hoppas att julen på Boholmarna omhuldas av lika mycket kärlek och julstämning som tidigare jular.

När vi hörs i nästa blogginlägg är det 2015 års nyårskrönika ni bjuds på.

Jag vill med detta korta inlägg önska er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År.

                                                    

Var rädda om er och era nära!

Pontuz Löfgrens namnsignatur

Pontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare