Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Topplistor, tävlingsglädje och framtidsvisioner

Pontuz LöfgrenPontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare 2018-10-10

Stora uppdrag, små uppdrag, roliga uppdrag, nya uppdrag – vilken härlig jobbvecka det blev. Detta i kombination med att kvartalets mäklartopplistor damp ner i mejlboxen, med idel topplaceringar för mina mäklare, gjorde det till en superb vecka.

Jag avslutade dessutom veckan med en liten 50-milstripp till Uppsala för ännu en danstävling för yngsta dottern. Där var det som vanligt spänning, glädje och ett härligt umgänge med de andra dansföräldrarna och dansarna. Ni som följer mig på Instagram fick se scener som visar tävlingsglädjen hos en 11-årig discotjej när den är som vackrast. Det var tårar hos såväl far som dotter. Livet som discopappa är rätt gött ibland.

Vad kan då toppa en sådan här vecka? Det ska möjligtvis vara den som ligger framför mig. Nu ska vi nämligen titta djupt in i spåkulan och lägga kursen för de närmaste åren på företaget. Hur många ska vi rekrytera, på vilka marknader ska vi växa, hur utvecklar vi kundnyttan än mer, vad kommer att hända nationellt så att vi kan fortsätta vara med och leda branschen framåt?

Jag älskar sådant här. Dessutom börjar det bli dags att planera nästa års 25-årsjubileum! Och jag som inte känner mig en dag äldre än just 25 – i alla fall inte mentalt. Det är ett privilegium att få ha kvar den låga som brinner inom mig för att skapa bästa möjliga mäklarbyrån med allt som hör därtill. Och om vi får alla pusselbitar på plats de kommande veckorna så kommer det hända mer de närmaste åren än vad det gjort på de första 25 – bara en sådan sak :-)

Pontuz Löfgrens namnsignatur

Pontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare