Bloggen

Uppe med tuppen

Skrevs den 5 april 2011

Då var veckan redan igång - och den började riktigt tidigt i går morse. En väckarklocka som går igång 05.20 är inte mäklarmässig. Kom i alla fall ur sängen och fick se solen gå upp över vattnet. Spegelblankt, mängder med sjöfågel och för första gången i år lite varma vindar. Härligt!

Nu var det inte mäkleri först på dagordningen utan ny simträning redan klockan sex. Jag har väl inte direkt blivit som en fisk i vattnet men tar mig fram betydligt snabbare och gör av med mindre energi än tidigare, så jag är på rätt väg.

Resten av dagen gick i ett rasande tempo och jag kom i döttrarnas famn först vid sjutiden på kvällen.

Mirata är tillbaka efter ett års mammaledigt. Det känns som om "familjen" är samlad igen nu när alla är tillbaka.

Grattis Växjö Lakers - det är en bragd ni utfört!

Jag har fått många sköna kommentarer om vår kollega/konkurrent som plockar upp de Till Salu-skyltar som vi satt upp för att visa vägen till de hus vi jobbar med. Här är några utdrag:
"... han kanske lackerar om dem och sedan använder de dem själva..."
"... Till Salu-skyltar är nog en unik produkt för dem för vem f-n anlitar ett företag som har så dåligt omdöme? "
"Köp tillbaka skyltarna - de verkar behöva varje krona, för det är väl samma företag som bara hade 6% marknadsandel och är en rikstäckande kedja? Ledarskap är a och o - deras ras har nog bara börjat med det beteendet"
Ja, så fortsatte det i ytterligare ett antal mejl. Många trodde det var ett aprilskämt. Men tyvärr är det inte det.

Två dagar kvar innan det är dags att besöka våra Mallorcamäklare. Termometern visade 20 grader på Mallorca idag. Ska bli riktigt roligt att visa några familjer deras nya boende - för jag förutsätter det blir några affärer. Dessutom canyoning och bergscykling. Blir kanon.

Ann-Louise Hansson åkte ur Körslaget i fredags. Det var förmodligen för att hon ville hem och ladda innan hon dyker upp på vår Barncancergala den 20 april i Kalmarsalen. Har du inte bokat biljetter så ring kontoret på 0480-42 02 00. Nästan 500 personer är redan anmälda.

Fem dagar har gått i april och sju affärer är redan skrivna. Känns som det kan bli en bra månad om vi håller det här tempot.

Må gott/Pontuz

 

Uppe med tuppens namnsignatur