Bloggen

Välkommen 2019!

Skrevs den 16 januari 2019

En, två, tre, fyra… femton, sexton, sjutton. En efter en dyker kollegorna upp efter diverse julledigheter och föräldraledigheter. Manskapet börjar bli komplett och det har blivit dags att köra igång Kickoffen 2019. Två dagar där alla har fått hemuppgifter före avfärd - Vad var bra 2018? Vad kan förbättras 2019? Hur ser dina mål ut för 2019?

Du som jobbar – eller har jobbat – inom näringslivet känner igen frågeställningarna. Däremot har du kanske inte varit med om att ledaren frågar efter dina hundra (!) drömmar och önskningar – dags att kliva ut boxen och tänka stort!

Du har kanske inte heller varit med om sex minuters spontan meditation i grupp eller att få lära av de människor som lever i de ”blå zonerna” (där man har längst medellivslängd), för att kunna nå ännu längre i din professionella och personliga utveckling. Men hos oss har vi ofta dagar då vi talar mer om personlig utveckling än om siffror, mer om den fantastiska vänskapen och respekten i gruppen än om konkurrenter, mer om välmående och omtanke än om juridik.

Vi vet att vi mäklarmässigt ligger på den absolut högsta nationella nivån. Och det viktigaste för oss är att kunna ligga kvar på den här nivån och samtidigt må bra, fortsätta vara empatiska, få våra kunder att känna delaktighet i vår resa och göra allt detta med en genuin glädje.

Nu har vi kommit in i vår första hela arbetsvecka och entusiasmen är fantastisk. Vi älskar det vi håller på med och vårt mål är att du som kommer i kontakt med oss verkligen känner av den glädje och värme vi vill dela med dig.

Vi välkomnar 2019 med öppna armar och vi låter dig vara med på resan!

s namnsignatur