Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Välkommen 2019!

Pontuz LöfgrenPontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare 2019-01-16

En, två, tre, fyra… femton, sexton, sjutton. En efter en dyker kollegorna upp efter diverse julledigheter och föräldraledigheter. Manskapet börjar bli komplett och det har blivit dags att köra igång Kickoffen 2019. Två dagar där alla har fått hemuppgifter före avfärd - Vad var bra 2018? Vad kan förbättras 2019? Hur ser dina mål ut för 2019?

Du som jobbar – eller har jobbat – inom näringslivet känner igen frågeställningarna. Däremot har du kanske inte varit med om att ledaren frågar efter dina hundra (!) drömmar och önskningar – dags att kliva ut boxen och tänka stort!

Du har kanske inte heller varit med om sex minuters spontan meditation i grupp eller att få lära av de människor som lever i de ”blå zonerna” (där man har längst medellivslängd), för att kunna nå ännu längre i din professionella och personliga utveckling. Men hos oss har vi ofta dagar då vi talar mer om personlig utveckling än om siffror, mer om den fantastiska vänskapen och respekten i gruppen än om konkurrenter, mer om välmående och omtanke än om juridik.

Vi vet att vi mäklarmässigt ligger på den absolut högsta nationella nivån. Och det viktigaste för oss är att kunna ligga kvar på den här nivån och samtidigt må bra, fortsätta vara empatiska, få våra kunder att känna delaktighet i vår resa och göra allt detta med en genuin glädje.

Nu har vi kommit in i vår första hela arbetsvecka och entusiasmen är fantastisk. Vi älskar det vi håller på med och vårt mål är att du som kommer i kontakt med oss verkligen känner av den glädje och värme vi vill dela med dig.

Vi välkomnar 2019 med öppna armar och vi låter dig vara med på resan!

Pontuz Löfgrens namnsignatur

Pontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare